KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nizam07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,060

nizam07

Yeni Üye
KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky 16-17 Ekim 2010

Mitolojik tanrıların buluştuğu dağ Olympos (Tahtalı)…
Çok eski zamanlardan beri üzerinde yaşamış medeniyetler tarafından özel bir yere sahip ve birçok efsaneye konu olmuş Olympos dağı, yeni kahramanlarını bekliyor.
Zirveye ulaşmak isteyenler !
Kemer Hard Enduro Rally heyecanı başlıyor…
0 metre sahilden start alarak 2365 metre doruğa uzanan heyecan dolu bir yolculuk. Doğanın zorlu şartlarına, mitolojik efsanelere, Tanrılar dağına karşı yapılan 45 kilometrelik bir tırmanış…

sea-to-sky-afis-3Medium.jpg
seatosky2.jpg
SEATOSKYSmall.jpg

www.kemerenduro.com

Etiketler

Ynt: KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky

mrtvural' Alıntı:
Wayyy bu parkur tam benlikmiş yau.. Kemer tekirova RIXOS'ta çalışırken dolaşmıştım oraları ama bu kadar ilerilere gitmemiştim..

Murat hocam bu yarışada bekleriz, selamlar.

selam
bu yarisin yapilma asamasini temmuz ayinda tahtalidan asagi bisikletle inisim oncesinde duydum.
ben ve diger arkadasimla turkiye de ilk biz bu daga yillar once bisikletle cikan ve inen insanlariz.bunun uzerinden 15 kusur sene sonra teleferik sistemini denemek ve de buradan asagi bir down hill bisiklet parkuru yaratabilirmiyizi arastirmak icin bu yaz oradan asagi indim.

biz yillar once bu teleferik sistemi yapildiginda buraya is makinesinin cikmasi icin kaba bir yol acildigini duymustuk.once arkadasim 2 kere inis yapti ve yolu fotgrafladi.ve yolun kayboldugunu soylemisti.ben inis yapmaya basladigimda inanamamistim.ama gercekten bu yol denen sey bu carsak kisiminda haddinden fazla deforme olmustu.cikmak soyle dursun inmek bile sorundu.yuruyerek bile gecerken ayagin altindan kayan taslar vs ,
ilk etap bu kisim eger burayi asabilirsen is daha kolaylasiyor.ama bundan sonraki ikinci bolum de pek kolay degil,fotolardan da gorebilirsiniz.iki devasa cukur car cevresinden dolanacak.gere burayida gecmeyi basarirda son parkurun basladigi tepeye ulasirsaniz.is bitiyor.dar ama guzel bi patika var.
ben iniste bu bolumu rahat gectim.daha sonraki parkurda yari bisiklet yari yurume ve bisikleti tasima seklinde gectikten sonra son parkur olan carsakda ve inisde cok zorlandim.eger sizlerin bildigi benim bilmedigim baska bir parkurunuz yoksa isin kolay olmadigini soyleyebilirim.
tek sorun carsak benim gorusum.
bu arada facebookda ki fotolarinizida gordum.
herkeze bol sans....

MOUNTAINBIKER

http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=2732.0
http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=2457.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56593.0

müthiş zevklşi bir yarıştı. herşey çok güzeldi. Fakat arkadaşımın bir tanesinin ekstrem yarışta 2 kaburga kemiği kırıldı. ayrıca yarışın 5. etabı içinde benim motorumun debriyaj balatası bitti ve çekilmek zorunda kaldım. Fakat yarışı organize eden ve orada bizlerle ilgilenen tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. gelecek yıl bir aksilik olmazsa tahtalıya tırmanmaya kararlıyım :smiley:

Yarışımıza katılan mücdele eden ve bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Güzel bir organizasyon oldu. Katılan dostlarımıza destek vermek için eşimle birlikte Ankara dan gelmiştik. Hemde evlilik yıldönümünde. İlk yıldönümü için oldukça heycan dolu doğa dolu bir haftasonu idi. Herkese teşekkürler.

Sevgiler...

Herkese Merhaba,

Organizasyonda emeği geçen, yarışa katılan herkesi kutlarım. Çok zorlu ama çok güzel bir yarış olmuş.

Bu organizasyonun heryıl düzenlenmesini ve geleneksel bir yarış adı altında, acemi katılımcılara da açık olarak federasyon'nun yıllık takviminde yer almasını, yerel yöneticilerin, sponsorların ve federasyon yetkililerinin konuya olan konsantrasyonlarının kaybolmamasını, katılımın her geçen yıl daha fazla olmasını temenni ederim.

Saygılar,

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR