Arama sonuçlarınız

1. M

Kamplar için 3 Dakikada Pişen Makarna

Googleden ben de araştırdım bu ürünü de gormuştum.Ama bahsettiğim ürün bundan çok farklı.ürünün paketi içinde toz halinde bir sos var.Asıl lezzeti veren de bu sos.Ayrıca bu ürünü bardakta sıcak suyla pişiriyorsun.tencereye koyup kaynat durumu yok.Ben de ilk başta yemem öle şeyleri dedim ama bir...

2. M

Kamplar için 3 Dakikada Pişen Makarna

türkiyede varmı bilmiyorum ama kamp için mukemmel bir ürün bence.Tadı da çok guzel.Poşeti bardağa boşaltıp üstüne sıcak su koyuyorsun 3-5 dakika bekletiyorsun hazır.İçinde kendi sosu da var.Fiyatı da 50 cent.Bu üründen turkiyede goren veya benzer ürünler de olabilir paylaşırsa sevinirim...
  3. M

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? konuyu sonuna kadar okudum.deserteagle arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum.Gayet mantıklı ve bilimsel çözümler sunmuş.sonuç olarak en mantıklısı bence de sıcak su torbası veya pet şişeye konulacak sıcak su aleminyum borudan kat kat iyi. bir...

4. M

Satılk kutusunda EVOLV dağcı ve trekking botu

yurtdışından getirttiğim Evolv botlarımı numarası ayağıma uymadğından satıyorum.Bana maliyeti 100 TL dir.Maliyetine veriyorum.Numarası 41.5 dur.Kutusunda hiç kullanılmadı. http://www.buzzillions.com/reviews/men-evolve-sports-designs-gavin-boot-reviews
  5. M

jetboil kartuş

Ynt: jetboil kartuş tesekkurler..Artık istanbula gidince yada bi tanıdığa aldırcaz istanbuldan bursada bulmak zor.

6. M

jetboil kartuş

selamlar http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=63&urun_id=17270 Bu üründen sipariş verdim ama kartuşlarını bulamıyorum.Birçok sitede stoklarımızda yok diyor olanlar da kargoyla gönderilmiyor mağazamızdan almanız gerek diyor.Bursada yaşıyorum bu kartuşları nasıl...

7. M

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında Cuma gunu geldi verdiğim sipariş.Açıkcası söylemenize rağmen bu kadar çabuk olmasına şaşırdım.Net 5 gunde geliyor.İkinci alışverişimde %10 indirim hakkı kazandığıma dair bir mail geldi.Sevdim burayı :)) Myus.com a üyelik kendi açımdan gereksiz...
  8. M

Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi boreal mazama yı eşime almıştım interntten ben de.Yaklaşık 1 yıl oluyor fiyatı değişmemiş hiç.Her haftasonu dağ tepe geziyor çok memnun.Soğuk havalarda şehirde giydiği de oldu.Ama www.sierratradingpost.com bu siteye bir göz atmanı tavsiye...
  9. M

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında çetin bey ben de bugun www.sierratradingpost.com dan alışveriş yaptım 170 dolar civarı denemek açısından.Bakalım kaç gunde gelecek.Fiyatları uygun bu sitenin evet ama sıkı takip etmek gerekiyor çabuk tukeniyor ürünler ve çeşit fazla yok.Gene de tr...

10. M

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında tesekkurler.ben zaten yurtdışındayım buraya vergisiz geliyor.tr ye elden gondereceğim.verdiğiniz linkleri inceliyim

11. M

selam arkadaşlar. Yurtdışından vergisiz malzeme getirme imkanım var.Ama tek bir siteden tum malzemeleri almam gerek kargo açısından.tum dağcılık malzemelerini bulabileceğim uygun fiyatlı bir site arıyorum.amazonda kamp malzemelerinde kısıtlı. alacakalrım: sırt çantası, çadır, baton, thermal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri