Arama sonuçlarınız

1. G

Jeep Liberty CRD Yakıt Tüketimi

Ynt: Jeep Liberty CRD Yakıt Tüketimi aslında yakması degıl ama mıllet oyle 280 krslar falandan bahsedınce dedım benım arabamdamı bısey var normal dıyosunuz yanı

2. G

Jeep Liberty Krom Ön Panjur Arıyorum.

Ynt: Jeep Liberty Krom Ön Panjur Arıyorum. evet bu lınktekı model
  3. G

Ynt: Jeep Liberty Krom Ön Panjur Arıyorum. bakalım artık yok pazarlıksız almam ztn tesekkur ederım :)

4. G

Ynt: Jeep Liberty Krom Ön Panjur Arıyorum. jeep cıkmacıları nerde var bostancı sanayıde varmı cıkmacı
  5. G

liberty icin krom Ön panjur arıyorum resimdekinden elinde olan varmı sıfırda olur cıkmada olur veya nerden alabılecegım hakkında bılgı verebılırmısınız?

6. G

Ynt: Jeep Liberty CRD Yakıt Tüketimi anladım tabı haklısın cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın

7. G

Ynt: Jeep Liberty CRD Yakıt Tüketimi evet aynen oyle yakıyor 400 bın lira yakıyor km de ama mılletın demesıne gore arabaları 280 bın lıra yakıyormus acaba benım arabammı dıgerlerıne gore cok yakıor bana dızel bı motor ıcın 400 bın yakıt cok gıbı gelıyor aslında sızın arac 5.2 mi ?
  8. G

herkese merhaba benim 2.8 crd liberty'm var kullananlardan yakıt hakkında bılgı alabılırmıyım km de ne yakıyor yada ne kadarlık yakıtla kac km yol yapıyor. bilgilendirirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri