Arama sonuçlarınız

1. gezmeyengörmez

Forumu Ticari Çıkarları Doğrultusunda Kullanmak İsteyen Arkadaşların Dikkatine!

Ynt: Forumu Ticari Çıkarları Doğrultusunda Kullanmak İsteyen Arkadaşların Dikkatine! Bazı insanlarımız bu işi artniyet olarak görüyor. Bu ve buna benzer bir çok konu var. Sitedeki tespitiniz çok yerli yerinde. Acaba böyleleri yani saçma sapan işlerle uğraşıp profilini gereksiz harflerle meşgul...

2. gezmeyengörmez

Avrupa'dan Çeşitlemeler- (Gezgör)

Ynt: Herisau'dan Roma ve Sicilya'ya Yolculuk Gerek bu gerekse başka geziler olsun o kadar fazla ve görülmeye değer gezi fotoğrafları siteye yükleniyor ki gitmesemde olur diyorum içimden. Fotoğraflara baktıkça gidip gezilmemiş ülke arıyorum bulamıyorum. Öyle bir gezi yapmalıyım ki gezenbilir.com...
  3. gezmeyengörmez

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Gerçi bende pek eski sayılmam. Herhangi bir aracım yok ancak uygun oldukça takip ediyor işlerimin uyuştuğu gün denk gelen bir aktivite olursa katılmak istiyorum, bakalım zaman...

4. gezmeyengörmez

Bu günün en güzel fotoğrafı

Ynt: Bu günün en güzel fotoğrafı Ömer Bey, Photoshop ile yapsanız bu kadar güzel olmaz. Mükemmel ötesi bir fotoğraf. ;)
  5. gezmeyengörmez

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende yeni üye olmama rağmen hoşgeldiniz diliyorum Hülya hanım. Ben Fuji S5700 makina kullanıyorum. Diğer modeller kadar olmasa da işimi gördüğü için son derece memnunum. Sizin dediğinize göre pek fark etmeyecek diye düşünüyorum. Ancak ben sözü bu konu...

6. gezmeyengörmez

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Muhteşem ötesi fotoğraflar. Sülüklü gölü ilk defa görmeme rağmen kar altında bir hayli güzel görünüyor. :o

7. gezmeyengörmez

Dünyanın İlk Dikey Gemisi

Ynt: Dünyanın İlk Dikey Gemisi Çok hoş bir gemiye benziyor. Bir denizaltı bir denizüstü seyahat etmek farklı olsa gerek :)
  8. gezmeyengörmez

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün Hoş bir gezi oluğunu tahmin ediyorum. İnsan istedikten sonra tek başına veya kalabalık olmuş hiç sorun teşkil etmez. Ne görürsen kendine. :) Pardon bizde görmüş gitmş kadar olduk :)
  9. gezmeyengörmez

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben, İstanbul'a Bir saat kadar uzaklıkta bulunan, Türkiye'nin en fazla nüfusa sahip ilçesi ve aynı zamanda 52 ilden büyük olan Çorlu'dan selamlar diliyorum. O kadar fazla konu ve paylaşım var ki özellikle en sevdiğim hobim Gezmek olduğu için fotoğraflar...

10. gezmeyengörmez

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Öncelikle belirtmek istiyorum ki arama motorların işlevi oldukça fazla. :). Gezi hikayeleri araken rastladım ben sizlere ve hemen tereddütsüz üye oldum. Bu günden itibaren takip edicem. Muhteşem dostluğunuz, kardeşliğiniz, paylaşımınızı gördükçe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR