Arama sonuçlarınız

1. yasinaltay

2006 Jimny 4l Sorunu

O konu da bende bilgi sahibiyim.yani nasıl bağlanması gerektiğini biliyorum.fakat bağlanmıyor sorun orda.buyuk bi arızamidir yoksa ufak bi elektronik problem olabilir mi

2. yasinaltay

2006 Jimny 4l Sorunu

Arkadaşlar merhaba..2006 model otomatik vites Jimny sahibiyim.4H ye geçiyor fakat 4L ye geçmiyor.dugmeye basınca ışık yanıp sonuyor fakat bağlanmıyor ne gibi bir sorun olabilir.yardimci olabilecek varmıdır
  3. yasinaltay

Michelin Lastiklerimi Satıyorum 215/65/16

Ynt: Michelin Lastiklerimi Satıyorum 215/65/16 Bi 50 daha almam 800 e veririm

4. yasinaltay

Ynt: Michelin Lastiklerimi Satıyorum 215/65/16 850 lira..
  5. yasinaltay

İstanbuldan sıfır aldığım aracımın michelin lastiklerini satıyorum.İstanbuldan Ankara üzeri Rizeye geldim ve söktüm hemen kış lastiklerimi taktım..1700 km yaptı o da asfaltta yani..Kendi üstünde bulunan orjinal michelin latitude tour hp 215/65/16 asfalt lastikleri..

6. yasinaltay

Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma Benimde Endişe ettiğim sis lambasını taktıktan sonra ses yapması zaten.yani sis lambalarını takip ses yaptıktan sonra çıkarmam gerekecek.eger Dediğiniz gibiyse durum takılabilir.ama yeni kasa duster benimki genelde eski kasalara bar...

7. yasinaltay

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma peki nerden temin edebilirim o aurodinamik ara atkıları?fiyatları ne durumdadır yardımcı olurmusnuz
  8. yasinaltay

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma ses yapmasaydı iyiydi yaa asfaltta da çok gidiyorum ben.. :)
  9. yasinaltay

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma Bencede çok şık olmuş..Yapmak istediğim şeyleri yapmışssınız valla..benim yapmakta ki tek endişem rüzgar sesi?çok faazla gürültü uğultu veriyomu peki içeri ?

10. yasinaltay

Dacia Duster 4x4 Warn Sis / Bnb Sepet

Ynt: Dacia Duster 4x4 Warn Sis / Bnb Sepet Açık bagajın fiyatını merak ettim bende bilgi verirmisniz acaba ? :) ???

11. yasinaltay

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Rakım 2650 Trovit Yaylası Aşıdı
  12. yasinaltay

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Aynen oyle yazılar ayrı bi guzel gosteriyor aracı :)

13. yasinaltay

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Merhabalar.. Bende BF Goodrich lastiklerimi 15 gün önce taktım. 215/70/16 ebat.fiyatlarımızda aynı sanırım bende 325x4= 1300 TL ye taktırdım. 15 günlük az deneyimle görüşlerimi belirtiym.. Rahatsız edecek derecede bi uğultu yapmıyo..He yokta değil...
  14. yasinaltay

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Yine Çamlıhemşinden bi abim almış mayıs ayında 300 TL ye..Ama eylülde %7-10 arasında bir zam gelmiş dedi bayii.İnternetten araştırdığım kadarıyla da dediğiniz gibi iyi bir fiyat aldım Rize gibi yerde.. :)
  15. yasinaltay

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Altta bizim ebatıda yazmış 310 TL diye..

16. yasinaltay

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Valla ümiterkan çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.Aklımdaki bütün soru işaretlerini kafamdan sildim ve hemen siparişimi verdim.Rize de Bf Goodrich lastik takılı beyaz bir duster dikkatimi çekiyor o sizin olması lazım o zaman :D bende...
  17. yasinaltay

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Hatta araca o ebat lastik takmanın bir zararı olurmu zorlarmıyım çokk ?
  18. yasinaltay

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Merhabalar..Koray bey öyle bir yazmışsınızki sanki benim ağzımdan yazıyormuşsunuz gibi olmuş:)yani aynı şartlarda kullanıyorum bende ve şuanda lastiklerim aşındı Bf Goodrich 215/70/16 takmayı düşünüyorum..Acaba sürtme yaparmı diye endişedeyim bende o sorunun...

19. yasinaltay

Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti

Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti sadece yay almamız mümkünmü peki?nerden bulabiliriz ?
  20. yasinaltay

Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti

Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti şiddetle takipteyimmm :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri