Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten baska nerden paylascaz ki usta?:)once bi arkadas yazsın nereden nereye yurumeyi istiyor..genelde bazı kişiler sondan basa geliyor biz bastan ortaya kadar gittik!...
deeep_blue hangi etaptan baslayıp hangi etapta bitirmeyi planladıgınızı solersen yardımcı olabilirim.Daha dun geldm..biz oludenizden baslayıp akbele kadar inpınar-patara arasındaki yolu yuruduk..istedgin cogu detayı sana atabilirim
Ynt: Likya Yolu
ya yok ksra bakmayın..yola cıkmadan gps koordinatları lazım atlantisin verdigi koordinatları googleearth den kntrl ettigimde cok farklı yerler cıktı..bunun uzerine kate'in sayfasında gps ve haritalar bolgesinde linkler var ve linklerden indirme yapmak için sifre gerekiyor...
Ynt: Likya Yolu Organizasyonu (1 Mart 2008)
cok tesekkur ederim cevap yazdıgın için..biz sabahları erken saatte yola cıkıp ogleden sonra varmayı planlıyoruz.tabikide arazi sartları için kabataslak konusuyoruz.amacımız gelidonyaya kadar ulasabilmek.bunun için sıcak saatlerde bol hararetli...
Ynt: Likya Yolu Organizasyonu (1 Mart 2008)
selamlar huseyin..oncelikle hayretle yazının sonunun gelmesini bekledim..yabancı bir sitede ozellikle bayanların koylere sortla girmemesi konusunda uyarıyı gorunce kendi kendime cok kızmıstım..anlattıkların bize gezi oncesi iyi bir ders oldu.Para...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba ben Batuhan..gezenbilir.com u likya yolunu araştırırken buldum yani tesadufi bi tanısma oldu...sakarya universitesinde öğrenciyim..basta treeking olmak uzere her turlu doga faaliyetlerini yapmaktan cok zevk alıyorum..kendimi bu konuda yetiştirmek...