Arama sonuçlarınız

1. gezgin HC

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Sülüklügöl' den Davlumbaz Yaylası' na yalnızca yürüyerek çıkılabilir. Araçla çıkmak için kuzeyde Dokurcun üzerinden ve Beldibi' nden (Acelle ve Sultanpınar Yaylaları üzerinden) güneyde ise Çubuk Gölü üzerinden çıkılabilir. Yine araçla, yol daha da uzatılmak istenirse...

2. gezgin HC

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi Merhaba, Bende de 2 yıldır 2004 model Liberty 2,8 CRD var. Olumlu ve olumsuz yönler aslında biraz göreceli. Kişiden kişiye de bu kavramlar değişkenlik gösterebilir (alışkanlıklar, zevkler vs) . Örneğin kısa oluşu hem şehir içinde hem de arazide çok ama çok avantaj...
  3. gezgin HC

My FZJ80 or VX80

Ynt: My FZJ80 or VX80 Aracınız çok güzel olmuş, Allah kazadan beladan korusun, iyi günlerde kullanın inşallah. Bende sizin kafadayım, öncelikle yürümeyi, kamp yapmayı ve fotoğraf çekmeyi severim. Aracımı öyle sağa sola saplamaktan hoşlanmam, pek zorlamayı sevmem. Siz de benim gibi...

4. gezgin HC

2003 jeep liberty kj2.8 crd limited edition off road donanımlı

Ynt: 2003 jeep liberty kj2.8 crd limited edition off road donanımlı Araç gerçekten iyi hazırlanmış. Bende de aracınızın 2004 modelinden var. Belki ufak tefek modifikasyonlar için sizi rahatsız ederim. Hayırlı satışlar dilerim.
  5. gezgin HC

Satılık 3 Kapı Çok Özel Pajero...

Ynt: Satılık 3 Kapı Çok Özel Pajero... Çok güzel toplamışsınız gerçekten. Alana da satana da hayırlısı olur inşallah ...

6. gezgin HC

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Her zamanki gibi harika bir ortam varmış. Fotoğraflardan belli...

7. gezgin HC

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Sülüklügöl' den Davlumbaz Yaylası' na yürüyerek iki defa gitmişliğim var. Gerçekten güzel bie yayla ...
  8. gezgin HC

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı Çocukluğumdan beri çeşitli amaçlarla kırsal kesime ve dağlara gidiyorum. Son 13 yıldır da dağlarda kamp ve doğa yürüyüşleri yapıyorum. İzini çok gördüm, takip etmeye çalıştım, yatıp yuvarlandığı yerleri, tırmaladığı ağaçları gördüm ama, ayının kendisine hiç rastlamadım...
  9. gezgin HC

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Çok tatlı olmuş, fotoğraflar da iyi açıdan çekilmiş; hem aracı hem de yapılanları iyi gösteriyor. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Allah düz bastırsın ...

10. gezgin HC

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Süper ...

11. gezgin HC

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Aracınız günden güne daha da güzelleşiyor. Güle güle kullanın inşallah. Belki konunun asıl yeri burası değil ama, sormadan yapamıyorum işte. Biz de kardeşim için 2008 civarı Grand Vitara arıyoruz. Alıp sizin hazırlamış olduğunuz gibi yapmayı düşünüyor...
  12. gezgin HC

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Bazı dizel motorların zor şartlarda kullanıldığında (su geçişi gibi) çok arıza çıkarttığını duymuştum da; Hiç su geçişi yaptınız mı acaba ? Bir problem çıkardı mı ? yapmadıysanız bu konuda bir fikriniz var mı ?

13. gezgin HC

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Araç harika olmuş. Doğrusu performans için EGR iptali de akıllıca. Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah ...
  14. gezgin HC

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Aracınız çok güzel olmuş gerçekten. Allah kazadan beladan korusun. Yapmayı düşündüğünüz diğer uygulamaların da haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum... Aracınızın motorunun arazideki performansından da bahsedebilir misiniz ?
  15. gezgin HC

5000 km' de Karadeniz Gezisi

Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi Güzel bir gezi olmuş. Geçen yıl Karasu - Sinop arasını oldukça detaylı gezmiştim. Dönüşte ise Kastamonu-Safranbolu üzerinden dönmüştük. Bu yılki hedef ise, iki gün sonra başlayacak olduğumuz Samsun - Trabzon güzergahı inşallah. Bu sebeple yazınızı inceledim ve...

16. gezgin HC

İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) Güzel bir gezi olmuş. Bakalım bizde inşallah yarın sabah erkenden aynı bölgede zirveye doğru bir yürüyüş planlıyoruz ...
  17. gezgin HC

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Çok güzel arabalar. Allah bizlere de nasip eder inşallah. Fotoğraflarını gönderdiğim Wrangler Sahara, bir zamanlar Aşkın Jeep' te satılıktı. Kimbilir belkide Gezenbilir ailesinden birinin garajındadır. Saygılar...
  18. gezgin HC

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Mesut abi, günün kısa olmasından verdiğim koordinatlara pek gerek kalmamış anlaşılan... İnşallah birdahaki sefere hep beraber keşif yaparız.

19. gezgin HC

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Arkadaşlar, Konuyu baştan beri takip ediyorum. İnşallah bende Felice ve Geviş ile birlikte İzmit’ ten geleceğim. Niyetimiz ise Hacıllı - Dikenli civarında bir veya iki gün önceden kamp atmak. Kafaları...
  20. gezgin HC

Garmin İçin Ucuz Araç Enerji Adaptörü

Ynt: Garmin İçin Ucuz Araç Enerji Adaptörü Aynı model GPS' ten bende de var. Harika bir çözüm. Bilgi için teşekkürler ... En kısa zamanda bende temin edeceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri