Arama sonuçlarınız

1. Medea

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Hadi bekliyoruz, yarın salı ;D

2. Medea

Soluk Mavi Nokta

Ynt: Soluk Mavi Nokta "herkes" derken kimleri kastediyorsunuz? İnsanları kastediyorsanız biz hala "küçük mavi nokta"yı paylaşamadığımız için çarpışıp duruyoruz...
  3. Medea

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ben hazırlıksızım, sıramı size devretsem ayıp etmiş olurmuyum :)

4. Medea

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Fotoğraftaki coğrafya bana Orta Anadolu'yu çağrıştırıyor. Aşağıya bakın dediniz, baktım, imzanızdaki Mevlana sözünden yola çıkarak yaşadığı yer olan Karaman olabileceğini düşündüm. Şimdi de gülmekten katılmak dediniz, aklıma Nasreddin Hoca ve onun yaşadığı yer geldi. Bu...
  5. Medea

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Karaman :)

6. Medea

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Bu sevgili minikler Gezenbilir adını hiç unutmayacak :)

7. Medea

Yeni Aracımız L200 Dakar ile Test gezileri

Ynt: Yeni Aracımız L200 Dakar ile Test gezileri Çok güzel, güle güle kullanın :) Aracın üzerindeki bu desen orijinal mi, sonradan mı yaptırılıyor ve sonradan yaptırılıyorsa yöntemi nedir? Biraz uzun bir soru oldu, şimdiden teşekkür ederim.
  8. Medea

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kızılcahamam :)
  9. Medea

İklim Değişikliği

Ynt: İklim Değişikliği İklim değişikliği düşündüğümüzden daha hızlı ve etkili bir şekilde kendini hissettiriyor ama bizde değişen birşey yok :(

10. Medea

Yaşam Savaşı

Ynt: Yaşam Savaşı Doğada adalet olmaz, güçlü olan kazanır. Doğal seleksiyon kuralları işler :)

11. Medea

Motosikletler İçin Klima

Ynt: Motosikletler İçin Klima Arkadaşlar okuduğum cevaplardan klimanın sadece soğutma görevi üzerinde durulduğu anlaşılıyor. Ama klimaların ısıtma özelliğininde olduğunu ve kışın bu özelliğin motor kullanıcıları için öncelik taşıyabileceğini hatırlatmak isterim ;)
  12. Medea

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010) Çok güzel bir organizasyon yapmışsınız, tebrikler :)

13. Medea

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Zaman zaman hepimizin gönlünden geçen, yapmak isteyip yapamadığımız bu tür organizasyonlardan birini gerçekleştirmeyi başardığınız için tebrik ederim.
  14. Medea

Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz..

Ynt: Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz.. İletişim bilgilerinizi ve fotoğraf rica ediyorum.
  15. Medea

Orhan Uyanık'ı Kaybettik

Ynt: Orhan Uyanık'ı Kaybettik Allah rahmet eylesin, çabaları yetim kalmaz umarım.

16. Medea

Bazıları Bakmaya Kıyamaz, Bazıları İdam Fermanını İmzalar!

Ynt: Bazıları Bakmaya Kıyamaz, Bazıları İdam Fermanını İmzalar! Biz hala doğrusu nedir, bunu tartışaduralım...Geriye dönüşü mümkün olmayan kararların uygulaması başlamış bile! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26161.0
  17. Medea

İlham Veren Eylemler (by Greenpeace)

Ynt: İlham Veren Eylemler (by Greenpeace) 10 yıllık yağış periyoduna girdiğimiz bu dönemde doğada yaptığımız hataların tamiri mümkün mü acaba?
  18. Medea

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) Düşündüm de bozayı sevdiğim kadar, uzun kış gecelerinin sessizliğini o tanıdık sesiyle bölen bozacıyı da seviyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri