Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Merhaba arkadaşlar. 2013 duster 4x4 110 bg kullabnaktayım 40000 km ye kadar geldim bakımlarım iyi olduğu halde 7.7 lt den aşağıya düşemedim. (basmadan 100 kmh geçmeden düz yolda dahi) sizce normal mi değilse fikri olan varmı?
Saygılarım la.
Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası
Öncelikle kusuruma bakmayın yanlış anlama için vede uzatmadan söylüyorum.
hasar:
ön ve arka tampon
katalizör ve katalizör ayakları bu arada katalizöre özellikle dikkat etmeli arkadaşlar içi porselen olduğu için tamiri yok vede 3000 tl sadece katalizörü...
Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası
fabrika çıkışlı aracımı bayi den aldıktan 3 gün sonra ağır arazide denedim!
Paylaşım yapan arkadaşlarıma teşşekkür ederim ama ben land rower vede lada niva yıı da aynı parkur da kullanma şansı buldum!
Aradaki farklar: lada ve hastesı olduğum land dahi...
Ynt: Dacia Duster Testleri
merhaba lastik değiştirdiniz mi standart mı kullanıyorsunuz?
KL71 düşünüyorum ama land ımda ki kesik ok lardan sonra tat alırmıyım bilemem.
saygılarımla.
Ynt: Dacia Duster Testleri
Düşünceniz için teşekkür ederim öncelikle.
4x4 keyif işidir hocam 4x4 alacak param varsa şekilde göründüğü gibi aracın yola çıkışının 3. günü yaoklarım.
bu arada duster alacak olan arkadaşlarıma bir tavsiyem var tereddüt etmeden alabilirler ben 4 ay boyunca tüm...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba arkadaşlar. ben taner tatoğlu.
zonguldak ereğli'de ikamet etmekteyim sitede yeniyim.
celal bayar üniversitesi iktisat mezunuyum ama nedense pastacılık yapıyorum.
1979 kısa land rower defender kullanıcısıyım. araç bakımsız şu an ama herkes...