Arama sonuçlarınız

1. O

Defender Merkezi Kilit

Ynt: Defender Merkezi Kilit arkadaşım merhaba defender camları normal araçtan çok farklı degil eger cam krikonda bir problem varsa sana o yüzden agır gibi geliyordur.bence en önemlisi iyi bir ustanın takmasıdır .eger işçilik temiz olursa hiçbir sorun yaşamazsın .nerde yaşadıgını bildirirsen...

2. O

Defender Merkezi Kilit

Ynt: Defender Merkezi Kilit merhaba benım vercegim fiyatlar yanılmasın ama sizi çünkü toptan fiyatlarıdır M.U.K INWELS 38.50+kdv cam kaldırma seti 68 +kdv dır .
  3. O

Defender Merkezi Kilit

Ynt: Defender Merkezi Kilit merhaba arkadaşlar piyasada bulunan merkezi kilit ,u.k set ,alarm , cam kaldırma motorlarının tamamı ital ve çin malıdır .sadece kalite farkları çıkar bunun sebebide fiat la alakalıdır .şunu da belırteyım ben bunların italatını da yapıyorum yanı meslegım oto...

4. O

Defender Merkezi Kilit

Ynt: Defender Merkezi Kilit merhaba benım aracımda merkezi kilit ve cam otomatıgi var ve sıfır sorun diye bilirım tavsiye ederim .
  5. O

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? arkadaşım merhaba herşey gönlüne göre olsun diyerek başlamak istıyorum ama biz bir araştırma yaptık bu konuda . Alanya da hasan kola usta var belkı tanırsınızdır.defender dedigınızde tek isimdır.o bukonuda çok ugraşştı ama sonuç elde edemedı...

6. O

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? merhaba 2010 yılı itibariyle bu mümkün degil çünkü yeni yasa ile aracın fabrika çıkışı benzinli ise benzinlı motor kullanmak zorundasınız. dizel ise tabi dizel yanı eskiden oldugu gibi degişiklik yapmak mümkün degil.

7. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben yeni katıldım aranıza off road ve defender bir tutkudur bu tutkuyu hep birlikte yaşıyalım selam herkeze

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri