Defender Merkezi Kilit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan necrolyt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,823

necrolyt

Ana Kamp
Yer
Maltepe / İstanbul
Merhaba,
Merkezi kilit takmak istiyorum ama arka kapı tam açıldığı için kabloyu nasıl geçireceğim konusunda kafamda soru işaretleri var. Yapılmış bir uygulamaya ait fotoğraf ya da tavsiyesi olan var mıdır? Bir de camları otomatik yapmak istesem cam motoru kapı içine sığar mı?

Etiketler
Ynt: Defender Merkezi Kilit

Selam;

Defender'ın arka kapısı güncel merkezi kapı kilitlerinin sistemine uygun değil diye söylenir. Kapı kilit mekanizmasını değiştirmeniz gerekecek.

kolay gelsin.

edaghan' Alıntı:
Selam;

Defender'ın arka kapısı güncel merkezi kapı kilitlerinin sistemine uygun değil diye söylenir. Kapı kilit mekanizmasını değiştirmeniz gerekecek.

kolay gelsin.

Ben taktırdım piyasadaki kapı kilitlerinden. Yaşadığım tek sorun ön kapılarda bazen kablolar sıkışıyor, ve kilit çalışmıyor, ama kabloları değiştirip üzerine sert bir lastik geçirdik sorun kalmadı. Daha sağlıklı olması için döşemeye yandan kabloların geçeceği kadar bir delik açmak ve kabloların üstüne sert plastik bir hortum koymak gerekli. Hortum kapı açıldığında döşeme içine girip çıkacak şekilde olacak. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum. Ustamın fikri birdaha arıza yaparsa bu yönde yapılması geretiği... Saygılar...

sword7' Alıntı:
Ben taktırdım piyasadaki kapı kilitlerinden. Yaşadığım tek sorun ön kapılarda bazen kablolar sıkışıyor, ve kilit çalışmıyor, ama kabloları değiştirip üzerine sert bir lastik geçirdik sorun kalmadı. Daha sağlıklı olması için döşemeye yandan kabloların geçeceği kadar bir delik açmak ve kabloların üstüne sert plastik bir hortum koymak gerekli. Hortum kapı açıldığında döşeme içine girip çıkacak şekilde olacak. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum. Ustamın fikri birdaha arıza yaparsa bu yönde yapılması geretiği... Saygılar...

Fotoğrafını çekip koyabilmeniz mümkün mü? Özellikle arka kapıların..

reno19 cam krikoları olabilir belki kapı içlerine göre bir elektrikçi yardımcı olabilir size hangi aracın cam krikolarının olabileceği hakkında yardımcı olabilir
kapılarda ise telfon kabloları gibi sarmal kablo kullanılabilir diye düşünüyorum

sword7' Alıntı:
Akşama koyarım fotoğrafları. Kolaylıklar...

Umut Bey,

Mümkünse fotoğraf bekliyorum sizden, bir de taktırdığınız cihazın markası vb. var mı? Hani şu aracın merkezi kilit sistemi uyuyor dediğiniz bir şey var mı yoksa universal bir sistemle mi çözdünüz siz de? Çin malı bir kilit denedim kilidi kaldırmaya gücü yetmedi.
Camlar için otomatik kriko sanıyorum takamayacağım ama daha önceden yapmış olan birileri yardımcı olursa sevinirim.

necrolyt' Alıntı:
Umut Bey,

Mümkünse fotoğraf bekliyorum sizden, bir de taktırdığınız cihazın markası vb. var mı? Hani şu aracın merkezi kilit sistemi uyuyor dediğiniz bir şey var mı yoksa universal bir sistemle mi çözdünüz siz de? Çin malı bir kilit denedim kilidi kaldırmaya gücü yetmedi.
Camlar için otomatik kriko sanıyorum takamayacağım ama daha önceden yapmış olan birileri yardımcı olursa sevinirim.

Ya evet kusura bakmayın, Cuma akşamı Çanakkaleye gittim alelacele. Sonrada tamamen silindi aklımdan. Taktırdığım sistem oto elektrikçilerin kullandığı uzaktan kuandalı sistem. Çoğu biririne benziyor zaten, ama yinede araştırıp 3 5 kuruş fazla verip en iyisini almak gerekli. Camlar için bende düşnüyorum ama, camlar çok ağır olduğu için henüz net bir karar veremedim.

Ön ve arka kapıdaki kablo geçişi...
[attachment=1][attachment=2]

Resize of xss (7).jpg

Resize of xss (8).jpg

merhaba benım aracımda merkezi kilit ve cam otomatıgi var ve sıfır sorun diye bilirım tavsiye ederim .

merhaba arkadaşlar piyasada bulunan merkezi kilit ,u.k set ,alarm , cam kaldırma motorlarının tamamı ital ve çin malıdır .sadece kalite farkları çıkar bunun sebebide fiat la alakalıdır .şunu da belırteyım ben bunların italatını da yapıyorum yanı meslegım oto elektırık ve aksesuar toptan .marka ve isme takılmayın çünkü her firma kendi markasında getırır ama bir çogunun çinde çalıştıgı firma aynıdır .sizce önemli olan taktırcagınız yerre dıkkat edın sorun yaşadıgınız da size hizmet versın .eger istersenız size markalar da bildıre bilirım .

kokteknik' Alıntı:
arkaya kapılara hiç taktırma derim kablo büyük dert

Arka kapılarda hiç sorun olmuyor Bülent abi, ön kapılar sorun çıkarıyor sadece. Benim araçta böyle yani. Aslında elektrikli zımbırtılardan olabildiğince uzak durmak gerekli ama...

merhaba benım vercegim fiyatlar yanılmasın ama sizi çünkü toptan fiyatlarıdır M.U.K INWELS 38.50+kdv cam kaldırma seti 68 +kdv dır .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR