Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)
Evet cidden bol çamurluydu :) Bu arada benim haricimde fotoğraf çekenlerin de ellerine sağlık. Co-pilot olmak tabiki isterim. Sen adresi ver abi, biz gidelim :)
Ne demek efendim, araçlarında misafir eden, yer sıkıntısından edemese de çamur şovu yapan gerektiğinde serinletmek için biraz da sıçratan hatta bedava çamur banyosu yaptıran ekibimize canı gönülden teşekkür etmesi gereken benim =) Aynı zamanda...
Ahmet abi ellerine sağlık, Fotolar sayende sahiplerine ulaşabildi =) Kalan 100 Fotoyu da yüklerim şimdi Photobucket'e, aynı linkte devam ederler. Artık kendi fotoğraflarını detaylı almak isteyen girip bakabilir linkten ;)
Selamlar. ben Turuncu defender gazisi, aileniz fotoğrafçısı Eren... şu andan itiabren yorulmazsam 250 civarı fotoğraflık yayın maratonu tamamlamaya çalışıcam... Gezide misafir eden her bir araca teşekkür eder, bu geziye katılmama vesile olan...
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
bu arada eğer ki 3 hafta sonrasına bir etkinlik koyaccak olursanız seve seve aracınızda konuk olur :) seve seve de fotoğraf çekerim =)
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
Rıdvan abi aracı parkurda gördükten sonra önünde gerekli düzeltmeler ile güzel bir etkinlik serisi görüyorum :) hayırlı uğurlu olsun
Ynt: Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..
gördüğüm kadarıyla azimle gelişen ve doğaya gittikçe daha çok meydan okuyan bir aracınız var. hem hayırlı olsun(geç kalınmış da olsa) hem de iyi etkinlikler dilerim
Ynt: 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?
bende seri 3 alacaktım az daha ancak defender 90 gözümü kör etmiş durumda... yeni aracın şimdiden hayırlı olsun :)