Arama sonuçlarınız

1. erencanak

Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) itiraz yok :)

2. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) razıyım valla... gezide bulunduktan sora sünger gibi emmeye razıyım tüm çamuru =)
  3. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Evet cidden bol çamurluydu :) Bu arada benim haricimde fotoğraf çekenlerin de ellerine sağlık. Co-pilot olmak tabiki isterim. Sen adresi ver abi, biz gidelim :)

4. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Ne demek efendim, araçlarında misafir eden, yer sıkıntısından edemese de çamur şovu yapan gerektiğinde serinletmek için biraz da sıçratan hatta bedava çamur banyosu yaptıran ekibimize canı gönülden teşekkür etmesi gereken benim =) Aynı zamanda...
  5. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Ahmet abi ellerine sağlık, Fotolar sayende sahiplerine ulaşabildi =) Kalan 100 Fotoyu da yüklerim şimdi Photobucket'e, aynı linkte devam ederler. Artık kendi fotoğraflarını detaylı almak isteyen girip bakabilir linkten ;)

6. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Üzgünüm ancak link verebileceğim :( bağlantıdaki problemden dolayı yükleyemiyorum fotoları... Sanırım kampüste sınırlandırma var... http://s820.photobucket.com/albums/zz129/erencanak/Beykoz%20Offroad/?start=20

7. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) offf okulun internetinden dolayı işkence çekiyorum :S yükletemedim bi türlü...
  8. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Pişman olucam ama hadi başlayayım...
  9. erencanak

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Selamlar. ben Turuncu defender gazisi, aileniz fotoğrafçısı Eren... şu andan itiabren yorulmazsam 250 civarı fotoğraflık yayın maratonu tamamlamaya çalışıcam... Gezide misafir eden her bir araca teşekkür eder, bu geziye katılmama vesile olan...

10. erencanak

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? bu arada eğer ki 3 hafta sonrasına bir etkinlik koyaccak olursanız seve seve aracınızda konuk olur :) seve seve de fotoğraf çekerim =)

11. erencanak

Satılık - Defender 110 Cam Kabinli Karoser

Ynt: Satılık - Defender 110 Cam Kabinli Karoser ahmet abi sanırım ciden yerinde duramıyorsun =) alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
  12. erencanak

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? adres tarifi=başarılı =) şimdiden hayırlı olsun

13. erencanak

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım Rıdvan abi aracı parkurda gördükten sonra önünde gerekli düzeltmeler ile güzel bir etkinlik serisi görüyorum :) hayırlı uğurlu olsun
  14. erencanak

Bu da benim discovery

Ynt: Bu da benim discovery hayırlı olsun.. parkurda görmek dileğiyle aracınızı takipteyim ;)
  15. erencanak

İlginize Teşekkürler

Ynt: İlginize Teşekkürler hem disco hem 90 hayırlı olsun beyler... benim ulaşamadığım hedeflerime varmış insanlar olarak sizi kıskanıyorum =)

16. erencanak

Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

Ynt: Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ.. gördüğüm kadarıyla azimle gelişen ve doğaya gittikçe daha çok meydan okuyan bir aracınız var. hem hayırlı olsun(geç kalınmış da olsa) hem de iyi etkinlikler dilerim
  17. erencanak

91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?

Ynt: 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir? bende seri 3 alacaktım az daha ancak defender 90 gözümü kör etmiş durumda... yeni aracın şimdiden hayırlı olsun :)
  18. erencanak

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış Duyuru (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış Duyuru (1-2 Mayıs 2010) katılacak arkadaşlara başarılar dilerim

19. erencanak

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) çok güzel mekan yaa :( bir dahaki sefere beni de sayın :)
  20. erencanak

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? oyy keşke katılabilseydim... sınavlar olmasa atlamıştım :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR