Bu da benim discovery

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,753

Naki

Ana Kamp
buda benim land rover discovery 2 resimleri akşam çektim kalitesi biraz düşük ama anlaşılır arabayla ilgili yorum bekliyorum[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

land rover 001.jpg

land rover 002.jpg

land rover 003.jpg

land rover 004.jpg

land rover 005.jpg

Etiketler
Ynt: Bu da benim discovery

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

land rover 006.jpg

land rover 007.jpg

land rover 008.jpg

land rover 009.jpg

land rover 010.jpg

hayirli olsun, mt lastik ve snorkelli olmasi agir camur offroadi icin dusunulmus gibi , ama sanirim biraz daha yukseltilirse daha kullanisli hale gelir.
discovery 2 ler cogaliyor guzel. :smiley:

Teşekkür ederim. Aslında bu araba ağır off road a girmeyen ve yapım aşamasında olan bir araç üstüne bagaj ve vinç takılacak.İstanbulda bu aracımı kullanmıyorum bahçede yatıyor ama ağır off road için tasarlamaya başladım.Dilerseniz arabanın yapılmamış fotoğraflarınıda koyabilirim

buda arabanın snorkelsiz ve bagajlı hali geçen sene

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

TATİL-KÖY 001.jpg

TATİL-KÖY 178.jpg

TATİL-KÖY 184.jpg

TATİL-KÖY 211.jpg

TATİL-KÖY 324.jpg

Naki' Alıntı:
Teşekkür ederim. Aslında bu araba ağır off road a girmeyen ve yapım aşamasında olan bir araç üstüne bagaj ve vinç takılacak.İstanbulda bu aracımı kullanmıyorum bahçede yatıyor ama ağır off road için tasarlamaya başladım.Dilerseniz arabanın yapılmamış fotoğraflarınıda koyabilirim

bende discovery 2 td5 sahibiyim ve agir offroad icin modifiye ettim, forumlarda td5 yazip aratirsaniz cikar, tum detaylarini fotograflarla koydum. karsilikli fikir alisverisinde bulunabiliriz, ve boyle giderse discovery 2 lerden bir offroad gurubumuz bile olucak baya cogaliyoruz :smiley:

eger agir offroad dusunuyorsaniz, arka ve on celik tampon, yan slide bar, vinc, manuel orta kilit, en az 2 inc yukseltme

bu hali bana yeter derseniz arka tampon kesin kiriliyor disco 2 de kirilmayani gormedim :smiley:

bukadar guzel bir araca o portbagaj olmamış bence.. daha güzel bişey tasarlanıp yaptırılabilir..

Port bagaj konusunda haklısınız bende hiç beyenmiyorum geçen sene vardı aceleye gelmişti ayrıca uzun yolda karşıdan gelen arabanın rüzgarı bagajı kaldırmaya çalışıyor ve acayip ses yapıyor bu sene kaldırdım.

hayırlı olsun,port bagaj mutlaka ses yapar,estetik olarak belki orj.ile değiştirilebilir
araç olarak çok rijit ,adeta tank gibi gidiyor arazide
selamlar

araç için yapılan yorumlara teşekkür ediyorum. Parkurda gelip çamura girip çıkmak benimde çok hoşuma gider.bu araba 6 senedir bende ve 2001 model aracı alış amacım ise sadece erzincanda (memleketim) arazi durumu olursa sorun çıkarmamak için modifiyede yapmamıştım daha doğrusu aracın içindeki gücü sezememiştim. Bu araba burda kesin kalır dediğim zaman bile kalanların araçlarını çektiğim zaman anladım bu arabanın tahminimden kat kat iyi olduğunu ve ağır off road için tasarlamaya başladım.Ama şimdi de işlerim çok yoğun araca zaman ayıramıyorum. gerçekte bu araba bir başka bir de GC var bende (2007) bundan öncede 2003 de sıfır bir blazer almıştım onuda benzin ve vergi masrafları yüzünden sattım birde landcruiser denemek istiyorum ama bakalım ... :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri