Arama sonuçlarınız

1. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Sevgili Milannbaros ve Kağan öner arkadaşlarım, Güzel dilekleriniz için teşekkür eder, sizlerinde hayallerinizin gerçek olması dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım. Çabuk sıkılma gibi bir durum söz konusu olamayacağı gibi, tüm fikirlere saygı lı olma düşüncesi ile malum sitedeki yap sat...

2. BİBS

Merhabalar ufak tefek eksikler haricinde karavanımız tamamlandı. Metalik renk dışında her hayalimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım, Allah herkesin gönlüne göre versin. Yollarda görüşmek dileği ile. Sevgi ve Saygılarımla.

3. BİBS

Değerli Karavan Sevdalıları, Saygıdeğer Büyüklerim ve Sevgili Arkadaşlarım, 2014 yılı Nisan ayında, sizlerin yazmış olduğu son satırların ve geri dönüş için yazılan iyi dileklerin sonucu, uzun bir aradan sonra, kafanızı şişirmek için, yine aranızda olmaktan mutluyum. İlk karavan deneyimim...
  4. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Merhabalar, Yaklaşık iki yıl süresince yaşamış olduğum Karavan ile yaşam serüvenim, özel nedenlerden dolayı askıya alınmış olup, 22 ocak 2014 tarihi itibari ile BİBS el değiştirerek Simavlı olmuştur. Bundan sonraki sahibi...

5. BİBS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Uzun süredir aranızda bulunamadığımdan dolayı gecikmiş olsada, yeni katılan karavan sevdalılarına hoş geldiniz der, özellikle Hakan Kibritçi kardeşime almış olduğu karavan için hayırlı olsun der, sağlıklı, mutlu ve neşeli geziler temenni ederim. KİBRİTVAN ın...

6. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Merhaba Adil abicim, Amasra ya gideceğin zaman haberim olsun, kalman ve tatmanı istediğim tad lar için telofon vereceğim. Eğer BİBS Satılmaz ve Eskişehirden ayrılabilme imkanım olursa, beraber gitmeyi arzu ederim. Saygılarımla.
  7. BİBS

Satılık Karavan Arıyorum

Ynt: Satılık Karavan Arıyorum ismail seçen : 532 525 44 46 FİYAT: 50 000 TL.
  8. BİBS

Satılık Karavan Arıyorum

Ynt: Satılık Karavan Arıyorum Sayın rüzgarr Şimdiden allah gönlünüze göre versin diyerek maddi açıdan ne tarz bir camper düşündüğünüzü belirtmenizi rica edeceğim. Arzu edrseniz benim aracım olan (BİBS)i inceliyebilir, Gerektiğinde 4 kişi yatabilen, 3 kişilik, Konfor olayı zevke göre...

9. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Seyfettin abimin dediği gibi karavan sevdalılarını ilgilendirecek olumsuzlukların yanında, olumlu şeyleride kesinlikle paylaşıma gerektiğinde tartışmaya açacağıma emin olabilirsiniz. Dediğim gibi zamansızlık, Bu yıl yapmış...

10. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Hayır hayır,Sayın Suat54, tam açıklama yapamayarak yanlış anlaşılmalara yol açtığım için özür dilerim, tamamen kişisel, ne kamp alanı nede başka bir konu, zamansızlık dersem daha doğru olacak gibi. Allah başımızdan eksik...
  11. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Geçmişteki bilgilere bakılabileceği gibi, her konuda bilgi için ulaşabileceğiniz telefonum 532 525 44 46 İsmail Seçen Yapılması gereken, tesisatı hazır olan - Güneş enerji paneli tesisatı hazır...

12. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) İç ölçüleri ve yerleşim planı yanında, Mavi ve Gri tonların yer aldığı iç mekan,
  13. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Geçmiş bilgiler yanında Hatırlatma amacı ile birkaç bilgi paylaşımı yapmak gerekirse, 2007 Model Fiat Ducato - 15 m3 - Power 160
  14. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) Değerli Karavan dostları, Uzun süredir takip edemediğim, Gezenbilir Kütüpanesinde ki, Karavan Sevdalıları bölümünde, yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin der, yeni karavan yapmaya başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi...

15. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Merhabalar, ne mutlu ki bu, bu güzelim sitedeki, gerçek karavan tutkunlarının yapmış olduğu olumlu paylaşımlar sayesinde, bilgi, çevre, cesaret vb. gibi kazançlar sayesinde, bende bir Gecekondu sahibi oldum. Allah hepinizden...
  16. BİBS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Karşıyakalı Tolga ve Hasan Çakır arkadaşlarıma hoş geldiniz der, herşeyin gönlünüze göre olması dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım.
  17. BİBS

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Ferhat bey, Hayırlı ve Gönlünüzce olması dileği ile sevgi ve saygılar.

18. BİBS

Yeni Karavanım '' Whitestar ''

Ynt: Yeni Karavanım '' Whitestar '' Sayın cemsar, hernekadar resimleri göremesekte herşeyin gönlünüze göre olduğunu tahmin ederek hayırlı olsun diyor, yollarda görüşmek üzere güzel geziler diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
  19. BİBS

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Nüvit bey,hayırlı olsun diyor, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, bende gaziemir civarında bir karavan sevdalısı olarak her konuda yardıma hazır olduğumu belirtir sevgilerimi sunarım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri