Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L-200 4x4 otomatik şanzıman ve atsc
Merhaba benim kullandığım araçta uzun yolda 8.8 Lt ye kadar düştü şehir içi kullanımda 11.5 Lt yakıyor bu bilgileri aracın yol bilgisayarından değil kendi hesaplamalarımla elde ettim Otomatik viteste hiç sorun yaşamadım fakat sorun yaşayan arkadaşlarım...
Herkese selamlar
2007 den beri otomatik 4x4 kullanıyorum genelde merak edilen çekiş sistemi atsc ve şanızman için kullanılan yağ yaşadığım tecrübeleri ve bildiklerimi buradan herkesle paylaşmak isterim
L-200 kullanan arkadaşları bekliyorum selamlar.
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
Jeomad kardeşim geçmiş olsun
o resimdeki parça 4x2 den 4x4 geçiş sağlayan parça
söktürmüş oldugun ustanın bilmesi lazım :)
parça ihtiyacın olurs yardımcı olmaya çalışırım
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
Arkadaşlar herkeze selam ben arazi de kullanmak için eski toyota ları tercih ederim fakat günümüz şartlarında gündelik kullanıma ve arazi kullanımına en uygun araç L 200 olarak görüyorum .4x4 sistem leriyle ilgili birçok yazılan ve...
Ynt: Toyota Sahiplerinin Dikkatine
benim kendim için toplatığım toyota araçların bu zamana kadar birikmiş birçok parçası elimde bulunmaktadır ln65 ve ln 106 bu araçlardan parça ve yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum saygılar