Arama sonuçlarınız

1. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bahsettiğim gerber in seti bir balta 3 bıçak ve 2 adet yine bıçaktan boyutça büyük aletler var tek bir bıçağa 500 lira vermekten bahsetmemiştim :) bugün gerberin ucu testeresiz düz olan bıçağını gidip gördüm ateş başlatıcıyla birlikte 220 lira ultimate serisi testereli bıçağa göre epey büyük...

2. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Merhaba arkadaşlar kamp için bıçak arayışında Gerber 30-000601 Zombie Apocalypse Survival Kit adlı ürüne denk geldim. Bana çok işlevsel bir set gibi geldi ama bu sularda acemi biri olarak bilgili olanlardan tavsiye almak istedim. Bunun yerine 500 lira gibi bir rakama yerli malı bir bıçak uygun...
  3. A

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım Selamlar abilerim. Forumda epey zaman geçirsem de yazmıyorum pek. Çok güzel bir izleti buldum burda da paylaşmak istiyorum. Allah a emanet olun. http://vimeo.com/9470792

4. A

Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? http://vimeo.com/9470792
  5. A

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım İnşallah abi her şeyin hayırlısı olsun hepimizin hayırlı dilekleri kabul olsun. Bence mitsubishi bu aracı satmak için bu başlığı okutsa baştan sona, hiçbir alıcı bu sınıfta başka pick up düşünmez ;D

6. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben uğurcan adana dan 18 yaşındayım henüz araç sahibi olamasam da sizlerin ruhuna sahibim off road ve bisikletle ilgili konular daha çok tercih alanım, fakat kampçılık doğa ve hayvan sevgimiz ortak paydamız, hepinize sevgiler saygılar.

7. A

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım Henüz 18 yaşında olsam da cebimde 5 liradan fazla olmasa da birgün ben de aracımla birlikte gezenbilir üyesi olurum inşallah ve bugün l200 hilux düşlerimi silip attı. Aracınızın güzel olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde :) Allah kaza bela vermesin çamurunuz bol...
  8. A

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selamun aleykum Adana dan Uğurcan, 18 yaşındayım ve bisiklet tutkunuyum bu tutku dün gibi hatırladığım ilkokula başlamamla aynı dönemde başladı ve ara vermeksizin 12 yıldır devam ediyor, maddi nedenlerden dolayı profesyonel olarak bu sporu yapamadım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri