Arama sonuçlarınız

1. B

Selamlar Abıler Kardesler Yardım Lutfen

Ynt: Selamlar Abıler Kardesler Yardım Lutfen Üstadım. Daha üst model bir araç düşün bütçen uygunsa. Bende var bir tane 93 model 5k. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Ustalarımız bu konuda pek becerikli değiller ya da ben ustasını bulamadım. Bence 93 modellerle üst modelleri arasında teknik...

2. B

Arka Bagaj Kapı Kolu Vitara

Ynt: Arka Bagaj Kapı Kolu Vitara Hocam muhtemelen arka kapı kolunun L şeklindeki kısmı koptuysa eğer, bir plastik tamircisine götür 5 Tl ye halleder. Yoksa 3 cm lik cam çivilerini kızdırıp plastik parça içine göm. Bir daha kırılmaz. Benimki de öyleydi...
  3. B

1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. Üstat. Ben 1993 5k jlx i aldığımda hararet müşürü arızalı imiş. Eğer hararet göstergesinde ibre ortaya gelmez bu araçlarda. Hatta sol kenara yakın bir çizgi var. O çizgiyi kesinlikle geçmez. Eğer geçtiyse zaten motora zarar vermiş demektir...

4. B

1993 16v Vitara Motoru

Ynt: 1993 16v Vitara Motoru Arkadaşlar, ilginize çok teşekkür ederim. Dediğimi yaptım ve motoru 2001 vitara motoru ile değiştirdim. Pazar (Rize ) dan çekme belgeli bir araç getirttim. Haliyle biraz pahalıya mal oldu ama neyse... Tabii iki aracın uyum sorunları...
  5. B

1993 16v Vitara Motoru

Sevgili Arkadaşlar, Hepinizi saygıyla selamlıyorum. 93 vitara hemen her 5-6 ayda bir silindir kapak contasını patlatıyor. Ben de bu motoru tamir ettirmektense, daha yüksek modelli bir suzuki motoruyla değiştirmek istiyorum. ve bu motorun mümkünse turbo olmasını da istiyorum. 1993 G16B motorun...

6. B

06 SJ 235

Tüm üye arkadaşlara selam ve saygılarımla.. 27 mart 2012 de hevesimi gerçekleştirdim. İnternet ilanında görüp, beğendiğim 93 model Suzuki 1.6 5 kapı manuel aracı satın aldım ve dertlerim başladı. Meğer piyasada bulabileceğim en sorunlu aracı satın almışım. Hangi akla hizmet bilemiyorum, araca...

7. B

Enlem-Boylam ile harita çıkarıp/alanı hesaplayabilir miyim?

Ynt: Enlem-Boylam ile harita çıkarıp/alanı hesaplayabilir miyim? Pratik olması açısından enlem ve boylam değerlerini herhengi bir projeksiyon koordinatına çevirdikten sonra istediğin hesap ve ifraz işlemini yapabilirsin. Bunu için enlem ve boylam değerlerini çevirecek bir yardımcı programa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri