Arama sonuçlarınız

1. D

Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi mesajınızı yeni gördüm, deneyim için teşekkür... bu arada o siteye baktım ama istediğim türde bir trekking ayakkabısı neredeyse hiç yok. boreal, bestard vs markalar da satılmıyor. yine de saolun. ve hala alamadım ben, bu şehirden ayrılamadığım için...

2. D

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi boreal mazam alıcam, ucuzunu ve numarasını bulursam. bestard colorado hakkında pek bilgi bulamadım, en azından, mazama tavsiye edildi. teşekkürler cevaplar için.
  3. D

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi taraklı ise bestard olmasının anlamı, bestardın daha geniş mi olması? sanırım boreali ucuz satan yerde numarasını da bulmakta zorlanıcamevet taraklı. o zaman bestard da boreal kadar kaliteli bir marka diyorsanız onu alabilirim. son bi soru...

4. D

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi evet işte. biri, pfx ortataban+vibram ananasi, diğeri ise bestflex2 ortataban+vibram viking. hangisi daha yumuşak bilemiyorum. sanırım en iyisi deneyerek almak. ama bu da artı masraf ve zaman kaybı olacak ama en iyisi bu sanırım.
  5. D

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi eskişehir'de bunları bulamadıgımdan netten almayı düşünüyordum, dolayısıyla deneme şansım olmayacak sanırım. o yüzden deneyimlere ihtiyacım var: sadece iki konuyu merak ediyorum: 1.bestard da boreal kadar kaliteli bir marka mı? 2. taban sertikleri...

6. D

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi sağolun ama defalarca okudum o konuyu. seçimim, bu ikisinden biri olacak. fiyat olarak da tip olarak da kalite bakımından da bunlar arasında kaldım.

7. D

Ynt: Şehir için Treking Ayakkabısı Tavsiyesi bu iki model hakkında bilgi verebilecek olan yok mu?
  8. D

merhaba,yeni üye oldum buraya ve bir haftadır araştırıp karar veremediğim ayakkabı için tavsiye isticem sizden: boreal,bestart,salomon gibi markalardan habersizken, bi r hafta öncesine kadar bir adidas treking ayakabısı almayı düşünüyodum ama burada okuduklarımdan sonra 150 tl civarına bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri