Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnterrail ! (2010)
selammmlar geldim sonunda :) mission completed :) rotaya extradan italya ekledim eski halinden %90 filan yapmış oldum ... en kısa zamanda görselleride burdan paylaşacağım...savgilerr :)
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)
birde pantolanlarda özellikle isteğimiz fosforlu yazılar bizi gece fotolarında tam uzaylı gibi gösteriyo.( yeni inmişiz sıcak sıcak:) )
selamlarrrrr
öncelikle şapka sponsorumuz volkana sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz hiç bir kusur yoktu.
tşörtlere gelince hatıra olması açısından çok güzel ama keşke solmasalardı :))
ama aradenizede yine teşekkür ediyoruz tam...
arhaviye yaklaşıyoruz gezi boyunca bizim aracın arka kısmı hareket halinde konvoyu görüntülemek için ideal noktaymış...:)
ilk durdurulan araçtaki şoför ben olduum için ilk tepki bendendi ve kemeri takmadığm aklıma geldiii dedim hediyemiz yazılacak galiba.araçtan indim polis memurunun(kenan abiii) bi elinde kamera gülümseyerek elini uzatıyor ahmet...
ben varım o fotoda ercüment abi :)))) jeton köşeliii.
hadi bakalım bü-land ve tarık ta eve döndüğüne göre herkese geçmiş olsun diyorummmm inanılmaz güzellikte bi tatil oldu. dinlenmeye fırsat bulamadık ama yaşanmışlıklar...
selamlar sonunda yozgata döndüm gezenbiliri açabildim ve yazıyorummm. inanılmaz güzellikte bi tur oldu yapımda ve yaında emeği geçen özellikle tarık ve bülente çok çok çokkkk teşekkür ediyorum sağolun dostlar.
ertuğrul abi o...
yarın büyük buluşma var tarık fotolar süper ötesi şimdiden sabırsızlanıyorum gözümde uyku yok ya sabah nasıl çıkcam ben yolaaaa :)))
sen kanarya kampingde dinlenirken ben yarın uykusuzluğumla başbaşayım...
yarın görüşmek...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
her zaman olduğu gibi hala bi haber yaşıyorummm.... yarın yola çıkıyoruzzz burdan her zaman yanımızda olan tüm dostarımıza selamlarımı saygılarımı iletiyorummm esenkalınnnn
benim araçta bu durumda olcak bi karışıklık olmazsa bide ismi değiştirdik sadece kaya olsun burda... :)
Katılımcı Listesi (Güncel)
İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet Karabulut...
evet arkadaşlar son günlere yaklaşmış bulunmaktayız. bugün benimde niğdeden bi arkadaşım bu maceraya katılmak için haber verdii
tam olarak biz kaç kişiyiz listemizi yenileyelimmi?
selamlar herkeseee tekrardan :)
tarık abi kırat on numara olmuş kazasız belasız sağlam bi tur olacak inşşş:)
selamlar aslına bakarsak rotamız tarihimiz zaten belli bu fikir alışverişi seansının uzun sürmesinin nedeni bence en estetik logoya ulaşmak için herkesin çabasıda bu yüzden kanımca. bi kaç güne bu loga kesinleşir...
teşekkürler tarık abi bu bilgiler için bakıyorum herşey yolunda. dünde ben boğazkale hattuşaya gittim orda bi kamp yeri ayarladım gibi en ücretsiz olanından :)))
selamlar herkese... iş değişikliğinden dolayı ufak bi zaman aralığından sonra tekrar burdayım... bakıyorum konu bayağı bi ilerlemiş bu işe emek veren gönül veren herkese binlerce kez teşekkür ediyorum 3 sene önceki ilk...