Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Viyana ve Bratislava
Aslında daha paylaşacak çok fazla resim var Viyana ve Bratislava ya dair ama en iyisi imkan yarattığınız an kendinizin keşfetmesi. Viyana da şinitzeli mutlaka figlmüller de yiyin zaten internette birkaç araştırma yapınca hep aynı adres karşınıza çıkıyor ve patates...
Ve... Bratislava... Trenle Viyana dan 1 saat uzaklığa gittik ama sanki 50 yıl geri gitmişiz gibi geldi açıkçası :) Ama iyi tarafı 5 kişi güzel bir yemeği burada 28 euro gibi bir fiyata yedik ki Viyana da bu imkansız... Eskişehir denen bölgesi birkaç saatten rahatlıkla...
Hofburg Sarayı... Kesinlikle Viyana da en beğendiğim yapı... Hemen oradan çıkınca Graben caddesine çıktık ve ne yana baksam mimari olarak beni vurdu.
Hundertwasser houses... Mimarının her şey simetri olmayabilir temeline dayanarak yaptıgı şekilsiz evler... Zaten içerisinde oturanlar gelir düzeyi düşük Viyanalılar...
Meşhur sacher torteleri... Açıkçası çok farklı bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Ama yanında içtiğimiz melange gerçekten nefisti. Gitmek isteyenler için kartner starsse üzerinde hotel sacher in altındaki cafe... Bulması çok kolay
17 -20 Kasım tarihlerinde ne zamandır görmek istediğim şehirlerden birini -Viyana'yı- 2 aile fethetmeye gittik :) Öncelikle belirtmem gerek ki Viyana tahminimden çok daha güzel bir şehir çıktı. Noel in yavaş yavaş yaklaşmasıyla Viyana nın ışıltısı bir başka olmuş.Sarayların hepsinin bahçelerinde...
Ynt: 2 gün yürüyerek Roma!
Çok keyifli bir kaçamak oldugu yazının her halinden ve de fotograflardan belli. Biz de 17 kasım 20 kasım viyana ya bilet aldık bir aksilik olmaz da gidersek fotoğrafları paylaşmayı düşünüyorum. Gitmeden Viyanayla ilgili bilgi vermek isteyenlere şimdiden teşekkürler.