Arama sonuçlarınız

1. Kavil194

Yeni Başlayanlar İçin Malzeme Listesi Ve İncelemeleri

Ynt: Yeni Başlayanlar İçin Malzeme Listesi Ve İncelemeleri detaylı yazı ilgi ve zamanınız için teşekkür ederim. sorumu mazur görün ancak yeni başlamış birisi için ve yapılan etkinlikte 1 hafta vs değilse 20 KG yük nedir acaba? 4 gün taşıdığınızı söylemişsiniz ancak inanın bana çok çok fazla...

2. Kavil194

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking merhabalar, bende ultralight akımına dahil olmuş ve en son gezimde olmasa dahi ileriki aşamalar için kendimde ilerleme kat etmeyi başardığıma inanıyorum. hassas ölçüm yapamamış olsamda tartıya önce çantasız sonra çantalı çıkıp farkı alarak bi ölçüm yaptım çantam...
  3. Kavil194

Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler gereksiz tepki göstermişsiniz. TDK da değiliz elbette kendimde onlarca hata yapıyorum gerek yazarken gerek konuşurken vs ancak kelimeleri doğru anlamında kullanmaya çalışıyorum mümkün mertebe. sizede bu konuda yazmamın yegane...

4. Kavil194

Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler foruma hoş geldiniz. sık yapılan bir hatayı düzeltmekle başlamak istiyorum affınıza sığınarak. Bay Bayan- Erkek Kadın denir. Erkek Bayan şeklinde kullanmak doğru değil. lütfen cinsiyetlerden bahsederken bayan yerine Kadın kullanın...
  5. Kavil194

Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum

Ynt: Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum dün eskişehirde bahçede bir adet badana naylonun altına yatmak suretiyle denedim. yattığımda yağmurlu 7 derece olan hava ara ara uyanıp kontrol ettiğimde sabaha -4 ve kar yağışına dönüştü. ara sıra...

6. Kavil194

Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ?

Ynt: Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ? konuyu takip ediyorum bir şeyler yazacaktım ama çok bilgim yok diye pas geçiyordum.. sırf kalabalık yapsın diye yazıyorum o halde :) :) kış şartları sayılmasa dahi ekim 29-30 günlerinde Eskişehirde (genelde soğuk olur o günde hava rüzgarlı ve...

7. Kavil194

Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum

Ynt: Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum satın aldım hepsiburadan 79 tl ye. 4 gün içinde elime geçti. öncelikle söylemem gerekirki battal boy bi taşıma kılıfına ve boya sahip tulum. yazlık tulumumla kıyasladığımda rahat 2 kat fark var gibi...
  8. Kavil194

Ynt: Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum takip amaçlı bir mesaj atıyorum. bende şu anda evolite ve makalu nun bu alt segment modelleri arasındayım. birisini sipariş vereceğim. hangisi olursa olsun ufakta olsa bir iki kelam etmek istiyorum...
  9. Kavil194

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? evet neredeyse 3 sene olucak bu gezinin ardından ancak takdir edersenizki YGS LYS güzel bir üniversiteye yerleşme düşüncesiyle butür hobilerimize bir süre ara vermek zorunda kaldık. her ikimizde güzel dereceler yapıp (6-7bin) güzel bölümlere...

10. Kavil194

Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.

Ynt: Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km. cevapsız geçmenin son derece ayıp olacağını düşünüp hemen cevaplıyorum. vallahi hayalimi yapmışsınız seneye umarım buna benzer turlar yapacağım. üniversitede izin verirse güzel bir akdeniz turu planlıyorum.

11. Kavil194

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? aynen devam edeceğiz.umarım.
  12. Kavil194

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? bahsettiği arkadaş ben oluyorum. buradan birkez daha söylüyorum burak çağırınca yorgunum yok oram ağrıyo buram ağrıyo deme:D gezi bittikten sonraki gün buraka tekrar davet ettim. inönüye gidip gelelim diye (79 km civarında). yok olmaz dedi...

13. Kavil194

eskişehir-bozüyük

Ynt: eskişehir-bozüyük vay burak burayadamı koydun fotoları fln:d
  14. Kavil194

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek çok teşekkürler. yazılanları pc me kaydettim. konaklamayı çadırda düşünüyorum. hertürlü teçhizata sahibim ancak aile engeline takıldım. en kısa zamanda aşmaya çalışıcam ancak bu yaz geçti gibi. üzülerekte olsa gelecek yazı beklemek zorunda kalıcam gibi gözüküyorum.
  15. Kavil194

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek zamanı boşvermek çok doğru ancak bisikletli bi kamp düşünüyorum ve gün boyunca sürülen 80-100 km nin sonunda hızlıca yemek yiyip uzanmak odun topla ateş yak köz olsun onu bekle fln dan daha kolay.

16. Kavil194

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek ateş yakmanın sorun olacağını düşündüğüm için. yani o iş için kömür taşımak çalı çırpı aramak ve binbir zorlukla ateş yakıp köz yapmak kömürlerin köz olmasını beklemek.(en azından benim için). bana biraz zor geliyor. bu ocaklar o yüzden daha kullanışlı gibime geldi.
  17. Kavil194

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek tüplü ocağı 17 liraya aldım. makarna için 1 saat gerçekten çook ama çook uzun bi süre. ancak bazı konserve benzeri hazır yemeklerden aldım. pişmiş sadece ısıtmak gerekiyor. ve tavada ateş üzerinde 3 dk yeterli. böyle birşey için tüpü kullanmak çok daha kolay olacağa benziyor...
  18. Kavil194

Kampta Yemek

bu konuyu baya araştırdım ancak birde burada sormak istiyorum. bisikletli bir kamp yapmayı düşünüyorum büyük olasılıkla 2 gece 3 günlük bi yolculuk olucak. ancak en büyük korkum yemek ve bunları nasıl kulanacağımı bilmemek. menemen makarna pilav benzeri şeyleri yapabiliyorum ancak bunlar...

19. Kavil194

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... teşekkürler. bu konuda bilgim olmadığı için iyi markalarıda bilmiyorum. dediğinizde sonuna kadar haklısınız ama şimdi 500 tl+ çıkarıpta bir çantaya vericek bütçeye sahib değilim. max 120 tl verebilirim. ve internettende ancak bunları bulabildim.. sizin öneriniz...
  20. Kavil194

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması 16.5 hehe:D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd