Arama sonuçlarınız

1. asilkanissan

Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Arkadaşlar merhaba , ben ve arkadaşım geçen temmuz sonunda arabaya atlayıp gürcistandaki lars sınır kapısından çıkarak volgograd samara ufa. oradanda moskovaya doğru yönelip kiewe oradanda chernobile yönelerek gezdik geldik. Orta...

2. asilkanissan

araba ile avrupa turu planlama

Ynt: araba ile avrupa turu planlama tekrar merhaba. Okulumun yaza uzamasından dolayı ne sahibi bulunduğum j9 umda büyük bir aşama kaydedebildim nede avrupa turu hayallerimde ilerleme kaydettim. Tatil planlamasına değinmeden önce yazıma bugün başımdan geçen araç muayenesi komedisinden söz etmek...
  3. asilkanissan

Meraklısından birkaç soru

Merhabalar.. Ben karavan bölümünde 2 yıldır okulumun ağırlığı nedeni ile çok az vakit ayırarak hazırlamaya çalıştığım j9 ile Gezenbilir'in üyesiyim.. Babamda Aselsan'dan emekli. Sizlerin Arazi araçları-telsiz işbirliği ile yaptığınız kahramanlık olaylarını okuyunca içimdeki telsiz aşkı tekrar...

4. asilkanissan

Ynt: araba ile avrupa turu planlama banada bu cesaret 16 yaşında Fransa'daki kampa tek başıma genel lise düzeyindeki ingilizcem ile gitmek olmuştu :) Benim ufkumu çok genişletti.
  5. asilkanissan

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Kolay gelsin iyi çalışmalar :) Acaba fanı nereden ne kadara temin ettiniz ?

6. asilkanissan

merhaba arkadaşlar, küçüklüğümden beri planını yaptığım avrupa turunu bu yaz umarım gerçekleştireceğim. Karavanla çıkma hayalim vardı ancak kendim yapmaya çalıştığım aracımın yetişmeyecek olması ve okadar uzun yola pekte musait olmaması ( peugeot j9 ! ) nedeni ile ben ve bir arkadaşım daha...

7. asilkanissan

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Dünkü çalışmam avuç taşlama ile ara bölmenin çıkarılması oldu. 2 tane disk yedik baya sağlam yapmışlar
  8. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Selamlar siteden kaynaklı bir sebepten dolayı foto ekleyemeden yazacağım. Aracımın marş motorunun içini söktüm dağıttım ancak kovandan mili çıkarmama rağmen marş dişlisini ayıramadım bir türlü.Birtanede taşlama makinası aldım yakında...
  9. asilkanissan

Isuzu md 27 karavan

Ynt: Isuzu md 27 karavan Dosyalarınızı açamadım .Bende mi bir sorun var acaba ?

10. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Birazcıkta olsa alet işlemeli bu durumlarda :) Ankara'da yaşıyorum. Alacağım bir tane farz oldu o . Civardan kompresör ve kaynak makinası bulamadım malesef ki şu aşamada tek canımı sıkan o oldu.. Şu sıralar finallerim başlıyor. Aracı...

11. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Teşekkür ederim. Alt tabanda sac üstüne tahta vardı kademe kademe kaldırdık ve aracın zeminine ulaştık. % 75 sağlam çıktı davlumbaz bölümü içler acısı . Onuda bir şekilde halledeceğiz. Tavanında bazı vidaları eğilmiş kaynaklanmış bende...
  12. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Tekrar Merhaba , yarın soyma işlemlerimiz devam edecek. Bende bu arada bir arkadaşımdan Blaupunkt Düsseldorf sqr 49 marka kasetçalar ve Bim'den 90 tl ye tabiri caizse ' pazarcı jenaratörü aldım. 90 tl max 650 watt üretiyor 2 zamanlı...

13. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Evet neredeyse içimi okudunuz :) Yakın çevremden kaynak makinası edinebilirim. Aracın tavanını söktüğüm zaman soğutmak içinde kaynak yapabileceğim kısmın arkasına erişebilirim. Sizin metodunuzu denemekten başka bir çarem yok gibi...
  14. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Merhabalar okulum dolayısı ile pazar günleri az biraz vakit ayırarak j ile uğraşıyoruz. Evveliyatında kamyonet olarak kullanıldığı için içine perçinle saç tutturulmuş. E tek başıma çekiç tornavida perçin kırmak vakit alıyor. Bugun ek...
  15. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) çok teşekkür ederim kendi aracımda servisteydi bugün kaportacı ile biraz muhabbet ettim . Esas sorumu unuttum acaba gaz altı kaynak olmadan kaynak yapabilir miyim ? Birde bu pencelereleri benimde sökmem gerek ama nasıl yapmam gerektiğini...

16. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Yinede genç yaşın vermiş olduğu enerji ile halledebileceğimi düşünüyorum. Sizinde dediğiniz gibi gaz altı kaynak makinası lazım . Benim aracımın tavanı fiber olduğundan dirsek yerleri hep kırılmış oraları kuvvetlendirmem lazım :)...
  17. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. aracım için aldığım malzemeleri garajıma taşıdım uzun bir süre ilgilenememiştim. Kendi aracıma kırmızı ışık ihlali yapan birisi çarptı serviste yapıldı fakat aldıktan sonra rot ayarı için aracımı...
  18. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Merhabalar tavsiyeniz ile bugün tekrar söküp motoru test edicem eğer hallolmazsa sanayi yolu taştan :) Detayları akşam paylaşırım iyi forumlar :)

19. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Marş motorunu söktüm 2 saatte sonrada inceledik vidaları bağlantı saplamaları sapasağlamdı.Volan dişlisiide normal gözüküyordu. resimler ekte. Geri taktık yine aynı sorun çıktı sanki dişliler yine birbirinin üstünden atlıyordu.
  20. asilkanissan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Detaylı anlatım için çok teşekkürler :) Aracı ilk aldığımızda fazla yol gitmeye müsait olmadığından devridaim vs değişmişti. Fakat ustanın düğünü varmış :) bizim işi aceleye getirmişti. Marş motorunun 2 tane saplaması var biri altta biri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri