Arama sonuçlarınız

1. melih aslan

Vergi İndirimi

Ynt: Vergi İndirimi Hayir odemedim zaten basit bir çıktı

2. melih aslan

Vergi İndirimi

Bugun sigorta şirketi nden aldigim yazi sayesinde vergi dairesinden gecen yılda odemis olduğum mtv vergisininde birkismini geri aldim toplam 1.300 tl kadar yaptirmayanlar var ise bir an once yaptirmalarini tavsiye ediyorum. Konu basit bir şekilde işliyor aracınızın kasko bedelinin % 5 inden...
  3. melih aslan

Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık benim araçımda yapılı daha önçe jimny vardı ama bunun rahatı ve konforu hiçbir araça benzemiyor ama yeni olduğu için hard off road yapmadım ama suzukilerin gitttiği heryere gittim .bende tam anlamıyla araçımı zorlamadım bende çok merak ediyorum.bide...

4. melih aslan

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık kesinlikle bende sakaryalıyım üç aşağıya beş yukarı aynı iklim ve aynı doğal güzelliklere sahip diyebiliriz.....kesinlikle düzce de bir etkinlik olursa bende gelmek istiyorum......
  5. melih aslan

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık beyköy den sinekli yaylası ordan da abant a gitmiştim çok haarika yerleriniz var.....

6. melih aslan

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık bende 5 cm yükselttim ama hiçbir problem yok yol tutuşu harika yanlız flanc taktırmayı düşünüyorum lastikleri biraz daha görsel açıdan dışarıya almak istiyorum. ama yol tutuşunu etkiler mi bilemiyorum lastik olarakta yokoma var .

7. melih aslan

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Abi biraz daha beklesen action sports unda 4 x 4 çıkmış yurt dışında belki yılbaşından sonra gelir. Açıkçası bende düşünüyorum hoş benim arabam daha 16.000 km ama olsun araçın Youtube taki görüntüleri çok hoşuma gitti
  8. melih aslan

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Aracım için camlı kabin yaptırmam gerekiyor tavsiyede bulunursanız çok teşekkür ederim. İzmit ve İstanbul Anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur.
  9. melih aslan

Tüm 4x4 Pick-Up'lar için

Ynt: Tüm 4x4 Pick-Up'lar için 4 x 4 arazi araçları devlet tarafından % 40 gibi bir vergi alınarak alınıyor fakat bunu otomobil veya jeep gibi unsura çevirmek istersek ki ruhsatı değiştirmek için vergi dairesi % 84 vergi istiyor buda en az 17.000 tl kadar yapıyor.ben vergi dairesine gittim ve...

10. melih aslan

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi arkadaşlar aracınızın boyutlarını ölçüp yayınlarmısınız....nedenide başka bir ssangyoung la yanyana araçımı çektim.araçım tamam 5 cm yükksek ama boyut olarak daha büyük duruyor...ben bu araçımı alırken 2011 model özellikle beyaz istedim arkadaşım alan bayide fransa ya...

11. melih aslan

sapanca sogucak yaylasi offroad oyunlari ilani

Ynt: sapanca sogucak yaylasi offroad oyunlari ilani takip
  12. melih aslan

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi kore deki sayfadan yeni action sports u inçelemenizi isterim...155 beygir...6 ileri manuel şanzıman.......ve daha neler neler...türkiye cumhuriyetine ne zaman gelir bilemiyorum ama şimdiden aracımı değiştirmenin düşünçesine daldım........

13. melih aslan

2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ??

Ynt: 2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ?? kore deki sayfasına baktımda yeni action sports çok harika olmuş....artı olarak ta 155 beygir yapmışlar ... 6 manuel vites te var...fiyatını çok merak ediyorum............
  14. melih aslan

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

acaba şahsuvaroğulları mı korkak....ford bayilikleri elinden gidecek diye mi ? acaba bu modelleri getirmiyor olabilir mi????? ford baskı mı yapıyor???
  15. melih aslan

kayron ve astion sports un satışı internet sitesinden kalmış...şahsuvaroğullarının sitesinde yok acaba üretimi durduruldu mu? bu serileri bitirdiler mi?

16. melih aslan

nedenlerimiz aynı
  17. melih aslan

ben bir neden daha buldum bugün..almak istediğim renault fluence kullandım yaklaşık 60 km yol yaptım.yol biraz virajlıydı malesef haftada 1800 km yol yapan bir pazarlamacı olarak söylüyebilirim ki yol beni tuttu.midem bulandı araçı ben kullandığım halde virajlardan dolayı tabi.sırtlarım ağrıdı...
  18. melih aslan

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi abi debraj setinin mi

19. melih aslan

Ssangyong Buluşma Gezisi

bilgi için sağol.doğru diyorsun uçaçak değiliz ki....toıplanma işini soğucak yada kartepe de yaparsanız harika olur derim...çok güzel kar ve çamur vardır şimdi.
  20. melih aslan

Ssangyong Buluşma Gezisi

aynen öyle oldu valla....sis farlarıda yapmışsın gördüğüm kadarı ile.sen beygir güçünü yükseltmişmiydin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri