Arama sonuçlarınız

1. pelagicfever

Bir Tutku Bu

Mendireğin tam ortasındaydım çıkıntıyla aramızda yaklaşık kırk-elli metre mesafe vardı, konuşlandığım yer, neredeyse suya paralel bir kaya silsilesi idi. Sağ tarafım bazen tepenin üstündeki kampçıların ışıklarıyla aydınlanıyor sol tarafım nispeten daha aydınlık karşı kıyıda yanan sokak...

2. pelagicfever

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Vallahi gezen bilir diye boşa dememişler Ali Emre bey :) :) sizide görmek güzel
  3. pelagicfever

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben kimseye alınmadım... Yazı, ne vurgu içerir ne de tonlama malumunuz, sanıyorum elektrik ondan. Yoksa sanıyorum Hamdi beyde bende en az sizin kadar bu konuda hassasız. Konu dağılsın diye benim avlarımdan bir link verecektim ama daha ilk günden...

4. pelagicfever

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Özay bey Denizde ve tatlı suda farklı yasak zamanları vardır, hatta bazı Tatlı su balıklarının üreme zamanı farklılıkları sebebiyle yasak zamanları, alıkoyma boyu/adeti vb. limitleri değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda Profesyonel ve Amatör...
  5. pelagicfever

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim Hamdi bey hoş bulduk, ben İstanbulda ikamet etmekteyim, Nallıhan bildiğim kadarıyla Ankara ili sınırları içerisinde eğer İstanbuldaysanız bildiğim kadarıyla fiili olarak Alabalık ve diğer tatlı su balıkları için size seve seve yardımcı...

6. pelagicfever

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende bir "gezen"im kah huzur, keyif, adrenalin peşinde bir gezen. Gezen olma derdim balık avlamak ama et için değil mücadelesi ve başka yerler görmenin verdiği keyif, doğayla başbaşa olmanın verdiği huzur, ve bazen balıkla mücadelenin adrenalini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.