Arama sonuçlarınız

1. yusufsan

Nissan Patrol SD33 Diesel

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Araç Satılmıştır... İyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.

2. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Güncel...
  3. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Bahsettiğim araç bitti gibi son ufak rutuşlar kaldı, bir foto paylaşayım sahibinin müsaadesiyle

4. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Şimdiden maşallah diyelim. Burada Kayseride de bir arkadaşımız da topluyor 1992 GQ 4.2 dizel 35 lastiklerle bitince paylaşırız inşallah. 35 çok yakışıyor. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
  5. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Kürşat bey siz bir patrol topluyordunuz yanlış değil isem. 1989 model SD33 Turbo. Beyaz renkli Bitirebildiniz mi aracı ? Bu arada herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Değerini bilen birine gider umarım...

6. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Vinç hariç fiyat 11.000 vinçle istenirse 12.500 nakit durumu sebebi ile fiyatı düşürebilmek için vinç olmadan da satabilirim.

7. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Aracın güncel fiyatı eylül ayı sonuna kadar 12.500 TL'dir. Saygılar
  8. yusufsan

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... Linkini verdiğiniz araç benim aracımdır. Herhangibir bilgiye ihtiyacınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Gezenbilir'e özel bir miktar daha indirim yapabilirim.
  9. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel 95 model üzeri 3K Vitara ile takas yapabilirim Soft Off-Road ve kampçılık ile devam etmeye karar verdim. Uzun bir seyahatte olduğum için iç fotoğraflarını ekleyemedim. Bayramdan sonra inşallah ekliyorum. Saygılar.

10. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel İyi dilekler için teşekkürler. İnternete çok giremediğim için cevap yazamıyorum. İrtibata geçmek isteyen olursa 0 533 491 95 27'den ulaşabilir

11. yusufsan

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel İyi dileklere teşekkürler bana kalsa satmayacağım, çok emek var üstünde maliyetide fiyatının çok üzerinde ama şartlar maalesef Evet Hard Top var. İnternete sık giremediğim için cevap yazmam gecikiyor. İçinin fotoğraflarını çekmemiştim ama çekip eklerim bir ara...
  12. yusufsan

Arkadaşlar selamlar, ev borcumu kapatmak için paraya ihtiyaç olması sebebi ile çok sevdiğim Patrol'ümü satıyorum maalesef. Umarım camia içinde kalır Nissan Patrol SD33 Diesel Kısa Şase Detaylar aşağıdaki linkte var ayrıca telefonum 0533 491 95 27...

13. yusufsan

Arkadaşlar selamlar, ev borcumu kapatmak için paraya ihtiyaç olması sebebi ile çok sevdiğim Patrol'ümü satıyorum maalesef. Umarım camia içinde kalır Nissan Patrol SD33 Diesel Kısa Şase Detaylar aşağıdaki linkte var ayrıca telefonum 0533 491 95 27...
  14. yusufsan

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Yusuf C. Şan -------- Nissan Dizel Patrol ----------- 2 Kişi --------------- ;D
  15. yusufsan

1983 Nissan Patrol Stop lambaları

Arkadaşlar selamlar, Aranıza yeni katıldım sayılır 1983 Nissan Patrol SD33 sahibiyim. Aracım için stop lambalarına ihtiyaç duymaktayım nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilecek birilerinin olabileceği umudu ile birde sizlere sorayım istedim. Yardımlarınız için şimdiden...

16. yusufsan

KAYOFF; Terkedilmiş Yuvalı Köyü Gezimiz (02 Ocak 2011)

Ynt: KAYOFF; Terkedilmiş Yuvalı Köyü Gezimiz (02 Ocak 2011) Engin geçmiş olsun...
  17. yusufsan

Ynt: KAYOFF; Terkedilmiş Yuvalı Köyü Gezimiz (02 Ocak 2011) http://www.dailymotion.com/video/xgdnk6_grand-cherokee-off-road_auto http://www.dailymotion.com/video/xgdobq_nissan-patrol-sd33-on-board-cam_auto http://www.dailymotion.com/video/xgdpsr_samurai-rescued-by-patrol-k160_auto...
  18. yusufsan

Ynt: KAYOFF; Terkedilmiş Yuvalı Köyü Gezimiz (02 Ocak 2011) Çok güzel bir etkinlik oldu katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler...

19. yusufsan

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Kendisini hiç tanımamış olsamda takip ettiğim kadarı ile çok kıymetli işler yapmış bir abimizdi. off road camiası değerli bir büyüğünü kaybetti. Allah rahmet eylesin...
  20. yusufsan

KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010)

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010) Valla nedenini bilmiyorum ama önlerde otomatik porya kilidi var. Kilitler devreye girmedi dolayısı ile 2 çekerde kaldı araç. durduğumuz yerden kalkamadık. Engin ve Kemal sağolsun geldi çıkardılar. Sağ salim döndük ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri