Arama sonuçlarınız

1. xdarkman

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010) emeği geçen herkeze teşekkürler. ayrıca batuhan tekrar tebrikler

2. xdarkman

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010) ladik ekibi olarak geliyoruz şimdiden kupalara isimlerimizi yazın bence :D
  3. xdarkman

Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009)

Ynt: Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009) pazar günü gece gidemediğimiz yere bir daha gidelim

4. xdarkman

Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009) gri olan jeep te lastik yoktu olsa çıkardı .fakat lastiği iyi olan suziki de çıkamadı
  5. xdarkman

Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)

Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009) motor kulaklarında ne kadar oynama yaptını bilmiyorum göktuğ ama eğer yarışlarda arabası kırılmazsa benim diyen arabanın üstünden atlar diyorum.Birde ben daha yükseğe çıkarım demişsin mümkün değil

6. xdarkman

Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009) saolun arkadaşlar aracımın tentesi var

7. xdarkman

Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009) <embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i377.photobucket.com/player.swf?file=http://vid377.photobucket.com/albums/oo214/xdarkman/09032009.flv">
  8. xdarkman

Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009) arabam gerçekten iyi oldu yükseklikten dolayı problemler olur diye düşünüyordum fakat hiç bir sorun yaşatmadı.Bu arada dün ordudaydım turgut usta bir cj6 ya mustang motoru atmış. Sekiz silindirin seside hoş oluyormuş kafam allak bullak...
  9. xdarkman

Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009) cj 6 nun hakkını verin o araba harbi bir arabaydı. geziniz güzel olmuş

10. xdarkman

Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali

Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali sen ustana söyle jaws geliyomuş de bilder sanada böylelikle yardımcı olmuş oluruz nasıl olsa kupalar bizde :D

11. xdarkman

Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali bilader sen batuhanı kırma gelebilirsen gel orduya bencede güzel olacak
  12. xdarkman

Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali orayı kasıp kavuracağız dedi batuhan biz anlamayız soğan işlerinden o işler bozar bizi

13. xdarkman

Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali valla biz arabaları hazırlıyoruz yarış için gelince bakacağız ersin isimli lakabı jaws olan arkadaşımız da geliyor en büyük tehlike bu olsa gerek :D
  14. xdarkman

Şekerpınar Üzerinden Teke - Şile Civarı Keşif Gezisi (7-8 Haziran 2008)

gezinizin sonu kötü bitmiş geçmiş olsun ama güzelliğide bu olmazsa olmazlarından
  15. xdarkman

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır gerçekten motorsiklet ayrı bir kültür yaşayan bilir

16. xdarkman

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz geçmiş olsun sizde bişey yokya
  17. xdarkman

Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Ynt: Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007) bilader fotoğraf makinesi ile nereye nişan aldın ;D
  18. xdarkman

Maşukiye - Kuzuyayla Off-Road Keşif Gezisi (13 - 14 Ekim 2007)

Ynt: Maşukiye - Kuzuyayla Off-Road Keşif Gezisi (13 - 14 Ekim 2007) BEKLERİZ SAMSUN LADİK ÇOBANIN KIRIĞA PARKUR ŞAHANE ARABASINA GÜVENEN HERKEZ DAVETLİ:d

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri