Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var?
valla uçuştaydım...trabzon yatıdan geldim :) bir gün öncede Basle'e gittim,gelirken alpler bazen boylu boyunca gözüküyor, fotosunu çekip koyucaktım siteye makineyi aldım yanıma ama full buluttu hava kapalıydı, çekmedim... :-\...
Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri)
tavsiye olarak kullandığınız yada önerdiğiniz bir kaç ürünün fotolarını eklerseniz (yaz ve bahar için) çok yardımcı olmuş olursunuz.... teşekkürler
Yalın bey'e ve A.Argun'a teşekkür ediyorum, montu üzerinde çanta varken denedim cep konusunda bi problem yaşamadım, alt cepler çift girişli olduğundan bir problem olmadı (ürün fotosunda belli değil birde arkadan girişi var ceplerin...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Demekki alınacak bazı şeylerin netliği ortaya çıktı.
-Fener ledli olacak yedek ampul taşınacak,bir el ve birde baş feneri şeklinde.
-Pusula şeffaf ve tercihen aynalı
-8-10m arası 8mm'lik...
:) Teşekkürker öncelikle...yok kiralık bişeyler düşünmüyorum...tam anlatamadım kusura bakmayın...ilk birkaç yürüyüş şeklinde yapacağım gezilerin ardından artık 1 gün konaklamalı çadırlı gezilere geçmek istiyorum, yani çadır ve kamp...
Merhaba arkadaşlar,
Adım Burak Yavuzer, özel bir şirkette pilot olarak görev yapmaktayım, uzun zamandır düşündüğüm kampçılık hayallerimi gerçekleştirmeye karar verdim, bu sebeble geçmişinde bu işlerle uğraşmış bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu foruma üye oldum, forum çok zengin ve çok üye var...