Arama sonuçlarınız

1. GEZGİNER

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

İnşallah bir aksilik olmaz ve biz de orada oluruz, Keyifli bir Kamp OLacağı belli, Şimdiden iyi eğlenceler herkese....
  2. GEZGİNER

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Efe Bey Merhaba; 2017 Bolu Kış Kampı varmı? Kış geldi plan yapmak için önceden planlamayı paylaşırsanız sevinirim. Görüşmek umuduyla... Mustafa Mutlu Trabzon

3. GEZGİNER

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Bolu Kampı için son durum,yer ve zaman konusunda bir değişiklik var mı?

4. GEZGİNER

Kış Kampı 2016

Arkadaşlar 5 yıldır Gezenbilir'in Organize ettiği Geleneksel Bolu Kış Kampı olarak takip edenlere Gezenbilir Ekibinin Mesajını Paylaşıyorum. ''Merhaba Arkadaşlar, 5 Yıldır geleneksel hale getirdiğimiz 6. Gezenbilir Kış Kampı bu yıl'da yapılacaktır.Kısa bir süre içerisinde tarih ve yer bilgisi...

5. GEZGİNER

Kış Kampı 2016

Takipteyiz Murat Bey Mustafa Mutlu
  6. GEZGİNER

Kış Kampı 2016

7. GEZGİNER

Safranbolu'da Ücretsiz Karavan Park Alanı

Karavancılar için çok güzel bir haber.Ben yolun kenarında karavanımla kamp yapmak zorunda kalmıştım.Bu güzel bir gelişme Belediyeyi Tebrik ederim.Haberi paylaşan karavancı dostumuza da teşekkürler.

8. GEZGİNER

Kış Kampı 2016

4-Mustafa Mutlu (Trabzon) 5-Telat Erdoğan (Trabzon) 6-Recep Mutlu (Ankara)

9. GEZGİNER

Kış Kampı 2016

Tşk....Takipteyiz...
  10. GEZGİNER

Kış Kampı 2016

Arkadaşlar,bu yıl Bolu Kış Kampı düşünülüyor mu? Yeri,zamanı belli olursa da biz de ona göre hazırlık yapsak :)

11. GEZGİNER

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Dostlar ve Kamp
  12. GEZGİNER

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Kamptan Fotoğraflar
  13. GEZGİNER

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Arkadaşlar Bolu Offroad Kulübü Başkanı Bülent Beyin Telefonunu Bilen var mı? Yol Durumu Hakkında Bilgi edinmek için görüşmek isterim. Mustafa Mutlu

14. GEZGİNER

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
  15. GEZGİNER

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Faaliyetle ilgili bir değişiklik varmı.Trabzondan geleceğimiz için sorun yaşamak istemiyoruz. Görüşmek dileğiyle....
  16. GEZGİNER

Sobalı Ana Kamp Çadırı

Kamp esnasında,ana kamp çadırı olarak,mutfak ve soba ortamında çok güzel bir kampa keyif katacak mekan.Tamamen kendi tasarımımdır.Fikir vermesi bakımından Türkiye'de bir ilk olduğunu düşünuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=famaFIEoKlY

17. GEZGİNER

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim Değerli doğa dostu;ben LadaNiva kullanmaktayım;doğa dostu arkadaşlarımın her bir yorumu çok doğru.Ben ikinci araç olarak kullanmaktayım.Sizin işinizi görecek bir araç değildir.İyi bir ladaniva bulsanız bile onun dilinden anlayacak bir usta bulmanız zor.Konfor...
  18. GEZGİNER

Uzungöl Off-road Kamp Ve Karavan Derneği Çaykara-sürmene Yaylalarında

Ynt: Uzungöl Off-road Kamp Ve Karavan Derneği Çaykara-sürmene Yaylalarında Eyvallah,sizi de bekleriz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri