Arama sonuçlarınız

1. T

Ynt: Kemerburgaz Camel Etabı 6 Mart 2011

:) paylaşım için teşekkürler.çok eğlendiğiniz belli. :)

2. T

Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) paylaşım için teşekkürler :) benim hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmişsiniz.fotolar harika olmuş, tekrar teşekkürler.
  3. T

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 hayat devam ediyor. siz bir hayali gerçekleştirdiniz.belki çürüyüp gidecek bir land rover'ı yeniden dünyamıza kazandırdınız bu gerçekten küçük bir mucize idi.tabii bu arada büyük mucize de gerçekleşti Allah size bir evlat bahşetti.aileniz ve sorumluluklarınız...

4. T

Murat 124

Ynt: Murat 124 :) kendi kendimize konuşuyormuşuz gibi geliyor. :)
  5. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 allah analı babalı büyütsün dünyanın en güzel duygusudur baba olmak yeni sıfatınız hayırlı olsun hasan bey :)

6. T

Murat 124

Ynt: Murat 124 yanlış hatırlamıyorsam 1980 lı yıllarda amatör ralliciler 124 e ford granada karbüratöru takıyorlardı.ayrıca kapak taşlama çift conta atma gibi işlemlerden sonra hacı murat canavar gibi oluyordu bunların yanında dereceli eksantrik uygulayarak motor devirini arttırabilirsiniz :)

7. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 hasan bey özlettiniz kendinizi :) inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur?
  8. T

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol 6 aylık 276 tl.2010da gelecek zam hariç ilginize teşekkür ederim :)
  9. T

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol arkadaşlar 87 model sd 33 lerin yıllık motorlu taşıt vergisi ne kadar?

10. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 hasan bey kaput üstünü mat siyah folyo kaplasanız nasıl olur ?

11. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 eyvah!!!! hasan beyin aracı bitmek üzere,o bitince ne olacak,çok güzel bir kitabı okumayı bitirdiğimde birden boşluğa düşmüş gibi olurdum çünkü heyecanla okuduğum kitap bitmişti.bir nevi kitap ölmüştü. hikaye sona ermişti.hasan bey landın bitmesi için bizden...
  12. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 kırkbirkere maşaallah.hakikatten muhteşem ,gün ışığında rengi harika görünüyor yükseltme kiti olmadığı halde yüksekliği harika.harika, harika, harika, başka ne söylenebilirki? Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin.bunu çamura sokarken insanın...

13. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 size katılmamak mümkün değil.araç sanayiden çıkarçıkmaz hemen belgırat ormanında çamura bulanmalı ; öyle tertemiz insan içine çıkması land'ı üzebilir.onun duygularını incitmemek için temiz halde teşhir edilmemeli.nacizane fikrim :)
  14. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 :) sıfırına ruh üflenmiyordur.siz burada bir aracı yeniden hayata döndürürken aynı zamanda ona bir ruh verdiniz.her milimetresinde yaratılanların en şereflisi olan İNSAN'ın emeği var.emeği geçen herkesi tebrik ediyor;sizleri heyecanla takip ediyoruz kolay...
  15. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 ya da tavanı çattıysan :)

16. T

Jeepleri Tankla Eziyorlar

Ynt: Jeepleri Tankla Eziyorlar ne sarayda ne handa bir zalim ocağında sevdaaaam ağlıyor. fon müziğide benden ;) benzin ve yedek parça parasından ağızları yanınca jeepleri parçalayıp lada almaya koşmuşlardır :)
  17. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 :) maaşallah. fazla bir işi kalmamış galiba tamponların haricinde.ustalarınızın ralli mekanikeri olduğunu öğrenmek hayranlığımı bir kat daha arttırdı.land son civatasına kadar hazır olmayınca atölyeden çıkmayacak gibi görünüyor.paylaşım için teşekkürler ,kolay...
  18. T

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 ;) birtaraftan bitmesini sabırsızlıkla beklerken birtaraftanda bittiğinde şahane bir belgeselin sonunun geleceğini bilmek ikilemlerime bir yenisini ekliyor.evet beyler bu bitmeden biri daha başlasın restorasyona. :)ancak çıta yükseldi burada olduğu gibi her...

19. T

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. hayırlı olsun güzel olmuş güle güle kulanın
  20. T

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol mat siyah harika olmuş.ama ben olsaydım jant ve tamponları fosforlu turuncu yapardım.çok absürd olurdu tamamen zıt renklerin birleşmesi.ama herkez benim kadar yarım akıllı değil.siz bana bakmayın :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR