Arama sonuçlarınız

1. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu

2. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Dolmuş Mardin’e giden son araba olduğundan ağzına kadar dolu. Yoldan da bir iki yolcu alınca oturacak yer kalmıyor nerdeyse. Arada üç dört tabure var, bir iki bayan binecek, şoför yer ayarlamaya çalışıyor. Abi sen şuraya otur, abla sen buraya. Bayanlar taburelere...
  3. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Seyhan nehri üstündeki köprüden Taş evlerin fotoğrafını çekeyım derken. Bir çocuk takılıyor gözüme.5-6 yaşlarında var yok, daha büyük değil belkı daha küçük. Sarı saçlı güleç bakışlı, beyaz bir tişörtü ve yine beyaz bir pantolonu var, pantolonu belinde durmuyor, bir...

4. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Dolmuş tıka basa dolu, tüm koltuklar, koridorda tabureler üstünde insanlar, şoförün yanında, basamaklar da hep yolcular. Bir kaset dönüp duruyor dolmuşta, bir zamanların meşhurdur ya hani karışık şarkılar, öyle karışık bir kaset, içinde türk sanat müziği şarkıları...
  5. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Karsta güne erken başlıyorum, amacım Ani harabelerine gitmek. Nasıl gidebileceğimi soruyorum. Harabeler yakınındaki Ani köye giden dolmuşlar varmış, fakat günlerden Pazar olduğu için araba bulma imkanı pek yokmuş.emin olmak için birkaç kişiye daha soruyorum. Aldığım...

6. A

Trenle Türkiye Turu

7. A

Trenle Türkiye Turu

8. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu İstasyona geldiğimde trenin henüz geçmediğini öğreniyorum. Kısa bir bekleyişten sonra tren geliyor. Şimdiki hedef Erzurum. Fırat Nehri bize rehberlik yapıyor, dağların gölgesinden, dar boğazlardan, kayalıklara sürünerek ilerliyoruz. Fırat kıvrılıyor biz kıvrılıyoruz...
  9. A

Trenle Türkiye Turu

10. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Divriğ’e arabayla on-onbeş dakikalık mesafedeyiz.Karayoluna çıkıp otostopla gitmeye karar veriyorum. Trenden çantamı alıp yola koyuluyorum. Biraz beklemeden sonra Divriğe gidecek bir araç geliyor. Divriğe ulaşıyorum. Tren, Divriği İstasyonuna gelmeden, Ulu Cami’yi...

11. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu medford, divriğden öteye bir iki yere gittim.fırsat buldukça yazıyorum.
  12. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Tren Divriği istasyonuna gelmeden yol çalışması nedeniyle zorunlu duruş yaptığında çekilen fotoğraflar.

13. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Güneş artık, tepelerin ardından yükselmeye başladı iyice, Trenin içinde gecenin mahmurluğu devam ediyor, vagonlardaki uykulu hava varlığını sürdürüyor hala. Kayseri tarlalarını izleye izleye ilerliyoruz, ekinler, sarı dolgun başaklar, erkeden tarlasının yolunu tutmuş...
  14. A

Trenle Türkiye Turu

15. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Ankara Garı bir düğüm garı, tüm yollar orda çatallanıyor. Orda ayrılıyor. Gara treni sorduğumuzda telefon numarasını veriyorlar garın, böyle bir yolculuğa çıktığınızda Anadolu’daki her garın telefon numarasına sahip oluyorsunuz. Çünkü tren tarifelerde yazan saatde...

16. A

Trenle Türkiye Turuna Arkadaş

Ynt: Trenle Türkiye Turuna Arkadaş Medford, GEzi notları altında uzun soluklu geziler içinde ''Trenle Türkiye turu'' başlıklı bir konu açtım oraya yazıyorum. ordan okuyabilirisn. Çok köşeli yazamam, yazı anlayışım biraz değişik olabilir o yüzden kusura bakma. fırsat buldukça yazıcam.
  17. A

Trenle Türkiye Turu

İzmit’ten saat 14,00 de kalkan Boğaziçi ekspresi ile yola çıktım. 3 nolu pulman 39 numaralı koltuk.Tren, temiz, serin ve rahat. İzmit-Ankara arası herkesin bildiği yerler aslında. Yeşillik içinde Sapanca ya varıyorsunuz. Sapanca, Haydarpaşa’dan kalkan trenler için bir mahzuniyeti giderme...
  18. A

Ynt: Trenle Türkiye Turuna Arkadaş İnşallah yazmaya çalışırım

19. A

Ynt: Trenle Türkiye Turuna Arkadaş izmit-ankara, ankara-sivas belli, hangi trenlere kaçta biniip ineceğim sonrası doğaçlama olacak fikrimde kars-ağrı-van-batman-diyarbakır var diyarbakırdan batı ıstıkametı tavsiyen varsa alabilirim
  20. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Çarşamba itibariyle yola çıktım, çıkıyorum....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri