Trenle Türkiye Turuna Arkadaş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adszzzz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,038

adszzzz

Ana Kamp
Haziran ayı içerisinde Trenle Türkiye turu yapmayı düşünüyorum. yol arkadaşı arıyorum, İlgilenen arkadaşlar varsa bana ulaşabilir.

Etiketler

Ynt: Trenle Türkiye Turuna Arkadaş

izmit-ankara,
ankara-sivas belli, hangi trenlere kaçta biniip ineceğim
sonrası doğaçlama olacak

fikrimde
kars-ağrı-van-batman-diyarbakır var
diyarbakırdan
batı ıstıkametı

tavsiyen varsa
alabilirim

Tura çıktınız mı bilmiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Yataklı tren tur kartı aboneliği mi aldınız? Yani gündüzleri gezip akşamları trene binerek dinlenmek niyetinde misiniz? Bu şekilde tura çıkan arkadaşlar var ama genelde tren saatlerini tutturmak hayli zor oluyor.

Merhaba,

Tura çıktım, kendi çapımda ilginç orjinal bir gezi oldu.
yataklı tren tur kart almadım, normal tur kart aldım.

geceleri trende uyuyp gündüzleri gezmek Türkiye için ütopya
o yüzden normal tur kartı tavsiye ederim.

uyumak içinse tren koltukları oldukaça rahat :smiley:

güzergaha dair bilmek istediğinzi şeyelr varsa
ya da aklınıza takılan mevzular, sorabilirsiniz.

Medford,

GEzi notları altında
uzun soluklu geziler içinde ''Trenle Türkiye turu'' başlıklı bir konu açtım oraya yazıyorum.
ordan okuyabilirisn. Çok köşeli yazamam, yazı anlayışım biraz değişik olabilir o yüzden kusura bakma.
fırsat buldukça yazıcam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri