Arama sonuçlarınız

1. efealtınkut

vitara yükseltme

Ynt: vitara yükseltme abi senin araç üzerindeki yükseltme , tam nedir? 3 inç şasi ve 1,5 inç kupayı yaptırınca yaptırınca lastik ebatı hariç seninle aynı yüksekliğe gelecekmi araç?

2. efealtınkut

vitara yükseltme

Ynt: vitara yükseltme ahmet abi , sen bu işin en tecrübelilerindensin. aracı lopezde vs.. bayağı zorluyorsun. parçalar oralarda kırılmıyorsa hiç kırılmaz . peki eksisi nedir getle yükseltmenin. yani kit de şu var , bizde olsa iyi olur dediğin nedir? yani sonuçta kit sadece 3 inch için 900...
  3. efealtınkut

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 bu arada böyle giderse senin vinç kullanılmaya kullanılmaya paslanacak. bari bigün gariban suzikimle geleyim de çekin beni biraz.

4. efealtınkut

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 turgay kardeş, videonu kime göstersem L200 cü oluyor. çok iyi valla . bu arada cihat kaçırmış geziyi .
  5. efealtınkut

Ayazağa - Belgrad Off Road Gezisinden (13 Şubat 2011)

Ynt: Ayazağa - Belgrad Off Road Gezisinden (13 Şubat 2011) selamlar, öncelikle çok güzel bir gezi olmuş, tüm katılanlar gerçekten çok şanslı. ben birşey sormak istiyorum. tf plakalı vitaraya yapılan değişiklikleri söyleyebirmi sahibi acaba ? ismen tanımadığım için hitab edemedim. kusura...

6. efealtınkut

Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)

Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010) cihat arkadaşım, şu senin plakaları saklama sorununu birisinin dert etmesi gerekli. bu görevi de moab üstlenmiş. hepimizin üzerinden yük almış. :=) boşverelim bunları da şöyle beni standartla zorlamayacak bir parkur var ise...

7. efealtınkut

İstanbul da Etkinlik Yok mu?

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? sevdiklerinizle nice mutlu senelere .
  8. efealtınkut

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? açıklamalar için teşekkürler. zaten sizin güzergahlara çok yakınım. sarıyerde oturuyorum. inşallah en yakın zamanda tanışırız.
  9. efealtınkut

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? her nasıl haberleşiliyor ise lütfen bir sisteme oturtulsun. dediğiniz gibi aynı gün içinde 11:00 da haber alıp hazırlanmak zor olur ama etkinlikler altında haberleşilir ise bizlerin de haberi olur ve katılırız. mesela bu pazra için varmı bir planınız ?

10. efealtınkut

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) standart , o yüzden misafir olma peşindeyim :=)

11. efealtınkut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010)
  12. efealtınkut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) ne taraflardasınız. kemerburgaz civarı mı ?

13. efealtınkut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) hasan abi iyi günler , yılbaşından sonra varmı bir etkinliğimiz.
  14. efealtınkut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) teşekkür ederim. bir daha ki etkinlikte tanışmak dileğiyle. iyi seneler .
  15. efealtınkut

235/75/15 yada239 /75/15 mt lastıgı satan arkadasımız varmı

Ynt: 235/75/15 yada239 /75/15 mt lastıgı satan arkadasımız varmı merhaba , iki sorum olacaktı; aynı araçtan bendede var yükseltme vs yapmadan bu bahsettiğiniz lastiğin 16 jantını kullanabilirimiyiz ve fiyatlar ne civarda acaba. teşekkürler

16. efealtınkut

Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010) selamlar cihat, hatırladım umarın kemerburgazdaki iftar etkinliğinde dik yamaçta ilk off-road tecribemi senin aracınla yapmıştık. iyisin inşallah. resimler çok güzel ve bayağı ilerletmişsin bu işi her ne kadar acemiyiz diye...
  17. efealtınkut

Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)
  18. efealtınkut

İnegöl' den Kareler

Ynt: İnegöl' den Kareler paylaşım için teşekkürler

19. efealtınkut

225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum!

Ynt: 225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum! selam vitaramda 195 80 15 competus kullanıyorum. herhangi bir yükseltme vs. yapmadan kullanabileceğim mt lastik varmıdır. yada agresif desenli at de olabilir resimdeki gibi
  20. efealtınkut

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? paylaşımlar için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri