Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİNCİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,515
Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)

CİNCİN' Alıntı:
Merhaba Gezenbilirciler,

Yükseltme, arazi lastikleri, ofsetli jantlar, alt koruma, vinç derken bir türlü sanayiden çıkamadığımızı ve bu şehirli çocukların hiç kirlenmediğini fark ettik ve Turgay kardeşimle birlikte (Fantastic Light) en sonunda araziye girerek araçlarımızı biraz çamurlamaya karar verdik.

... veee Pazar sabahı hafif bir kahvaltıdan sonra Kemerburgaz yollarına düştük. Yağmurla yoğrulan Çiftalan köyünün çamurlu yollarında bizim gibi acemi offroad’çulara da bir yer vardır ümidiyle arazi vitesine takıp yağmura rağmen hodri meydan dedik :smiley:

Çevreyi fazla tanımamamız nedeniyle fazla uzun tutamadığımız gezimizde tecrübesizliğimiz nedeniyle içinde düştüğümüz bazı komik durumlar yaşasak da vinç ve straplerimiz acemi pilotajımızı biraz olsun gizlemeyi başardı. ::smiley:

selam cihat, hatırladın diye umuyorum. ağustostaki kemerburgaz iftarında dik yamaç tırmanışıyla aracında ilk off road tecrübemi edinmiştim. iyisin inşallah. ağustostan beri aracı bayağı değiştirmişsin aracı. benim arac halen standart. geçen suzuki buluşmasına katıldım o haliyle, durumu idare eder gibi oldum. kemerburgaz taraflarına geldiğiniz günleri bilirsek ben de gelebilirim sizle. iyi akşamlar.

Herkese keyifli seyirler dileriz

Etiketler

cihat araziye cıktığında telsizini 5 kanala al bizimkiler genelde 5 kanalda olur en a zından yakınından birisi gecerse haberi olur

selamlar cihat,

hatırladım umarın kemerburgazdaki iftar etkinliğinde dik yamaçta ilk off-road tecribemi senin aracınla yapmıştık. iyisin inşallah. resimler çok güzel ve bayağı ilerletmişsin bu işi her ne kadar acemiyiz diye yazsanda. kemerburgaz taraflarında olacağınız zaman buradan haber verirseniz ben de katılmak isterim size. araç halen standart ama molalarda yyenbilir kısımlarında ayak uydurabilrim sanırım.

unal' Alıntı:
cihat araziye cıktığında telsizini 5 kanala al bizimkiler genelde 5 kanalda olur en a zından yakınından birisi gecerse haberi olur
Sağol abi, teşekkürler :smiley:

efealtınkut' Alıntı:
selamlar cihat,

hatırladım umarın kemerburgazdaki iftar etkinliğinde dik yamaçta ilk off-road tecribemi senin aracınla yapmıştık. iyisin inşallah. resimler çok güzel ve bayağı ilerletmişsin bu işi her ne kadar acemiyiz diye yazsanda. kemerburgaz taraflarında olacağınız zaman buradan haber verirseniz ben de katılmak isterim size. araç halen standart ama molalarda yyenbilir kısımlarında ayak uydurabilrim sanırım.
Hatırladım tabi Efe :smiley: sağolasın, uğraşıyoruz işte. sen de iyisindir umarım. Valla afilli resimler çekmekle offroad çu olunuyorsa o zaman sıkı offroadçuyum demektir (gerçi resimleri de Turgay'ın kardeşi çekti ;D ) ama aşağıdaki resimden de göreceğin gibi henüz yenmesi gereken 39 fırın ekmek var :-\ Biraz sağı solu öğrenelim ilk fırsatta 3-5 araçlık ufak bir gezi düzenleriz inşallah. Sağlıcakla kal, teması koparmayalım
100_0439.JPG

Çamurunuz bol olsun arkadaşlar.

Fotolara baktım, videoyu izledim.

Ben sizden de acemiyim ama, şu fikrimi ifade etmeden geçemeyeceğim...

Kırmızı L200 çamura çok hızlı girdi ve hızlı gitti. Ustalar yüksek devirde ama biraz daha yavaş gidilmesini öneriyorlardı okuduğum kadarıyla.

Hele patinaj yapıp da hafif kaydığı zaman aklıma şu geldi: Ya öyle bir durumda daha hızlı kayar da yolun dışına çıkarsa... Mesela dar ve kenarı uçurum olan bir yerde....

Diğer L200 iyiydi sayın cincin.

Çamurunuz şen olsun.

olguncandan' Alıntı:

Kırmızı L200 çamura çok hızlı girdi ve hızlı gitti. Ustalar yüksek devirde ama biraz daha yavaş gidilmesini öneriyorlardı okuduğum kadarıyla.

Hele patinaj yapıp da hafif kaydığı zaman aklıma şu geldi: Ya öyle bir durumda daha hızlı kayar da yolun dışına çıkarsa... Mesela dar ve kenarı uçurum olan bir yerde....

Çamurunuz şen olsun.

Göründüğü kadar hızlı değildi. :smiley:

olguncandan' Alıntı:

Çamurunuz şen olsun.
Teşekkürler Olgun candan. Riske edeceğimiz bir durum yoktu. Çıktığımız yol o kadar balçık ve derin kanallı bir yoldu ki gazdan ayağınızı çektiğiniz anda zaten araçlar duruyordu. O yüzden hızlı hareket etmek zorundaydık. Ben fazla gaz vermedim ama kırmızı mitsubishi kadar kolay da çıkamadım aslında.

Böyle gezilerinizin devamını dilerim, Paylaşım için teşekkürler.
Kırmızı L200 vinci nasıl gizlemiş oraya çok mesak ettim, koca vinç nasıl sığmış oraya, yapılan tadilatı özetleyebilirmisiniz?

iyi geziler arkadaşlar hoş bir gezi olmuş

saray taraflarına gelebilecek arkadaşlara parkur konusunda yardımcı olabilirim nasıl bir yol isterseniz gerçi türkiyenin her yerinde böyle yollar mevcut ama insan bilmediği zaman çamurlu yol bulmak bile gerçekten çok zor oluyor

ben işim gereği uğraşıyorum çamurla ama aldığım zevk çom başka işimdeki tek eylencem çamur yollarla uğraşmak

tel 0533 620 37 09

veteriner hekim
tuncay tuncer

veda.jpg

Güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş...!!!

Sadece anlayamadığım ; Plakaları neden saklama gereği duyuyorsunuz ?!?!?

güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık inşallah hep beraber buluşup böyle güzel geziler yaparız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR