efealtınkut
gerçek dostumuz doğa
Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)
CİNCİN' Alıntı:Merhaba Gezenbilirciler,
Yükseltme, arazi lastikleri, ofsetli jantlar, alt koruma, vinç derken bir türlü sanayiden çıkamadığımızı ve bu şehirli çocukların hiç kirlenmediğini fark ettik ve Turgay kardeşimle birlikte (Fantastic Light) en sonunda araziye girerek araçlarımızı biraz çamurlamaya karar verdik.
... veee Pazar sabahı hafif bir kahvaltıdan sonra Kemerburgaz yollarına düştük. Yağmurla yoğrulan Çiftalan köyünün çamurlu yollarında bizim gibi acemi offroad’çulara da bir yer vardır ümidiyle arazi vitesine takıp yağmura rağmen hodri meydan dedik
Çevreyi fazla tanımamamız nedeniyle fazla uzun tutamadığımız gezimizde tecrübesizliğimiz nedeniyle içinde düştüğümüz bazı komik durumlar yaşasak da vinç ve straplerimiz acemi pilotajımızı biraz olsun gizlemeyi başardı. :
selam cihat, hatırladın diye umuyorum. ağustostaki kemerburgaz iftarında dik yamaç tırmanışıyla aracında ilk off road tecrübemi edinmiştim. iyisin inşallah. ağustostan beri aracı bayağı değiştirmişsin aracı. benim arac halen standart. geçen suzuki buluşmasına katıldım o haliyle, durumu idare eder gibi oldum. kemerburgaz taraflarına geldiğiniz günleri bilirsek ben de gelebilirim sizle. iyi akşamlar.
Herkese keyifli seyirler dileriz