Arama sonuçlarınız

1. mustafabinnet

Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması

Ynt: Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması Bilgilendirmeler için teşekkürler. Problemin yazılım ile çözülebilmesi de ilginçmiş.

2. mustafabinnet

Ynt: Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması Bu gün bu konuda arkadaşlardan yeni bir haber daha duydum. Bu kasa bir araçta motor bloğu çatlamış, tabii garantiden motoru değişmişler. Demekki bu duruma düşmemek için aracı devamlı yüksek devirde kullanmak gerekiyor galiba...
  3. mustafabinnet

Ynt: Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması Levent Bey dediğiniz gibiyse eğer, bu durum yağın daha çabuk bozulup motora daha fazla zarar vermesine sebep olmaz mı? Bunu üreticinin düşünmüş olması gerekmez mi? Başka türlü sızma şansıda yok gibi. Ayrıca isuzu yeni kasa ile...

4. mustafabinnet

Merhabalar. Yeni kasa isuzularda yağa mazot karıştığı, bu durumun hemen hemen bütün yeni kasalarda yaşandığı ve nedeninin de tam olarak tespit edilemediğini duydum. Gerçekten böyle bir durum var mıdır? Ben eski bir isuzu kullanıcısı olarak yeni kasayı görünce tekrar isuzuya geçecektim ama bu...
  5. mustafabinnet

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım teşekkürler Ahmet Bey

6. mustafabinnet

Çok Acil Yardım

Arkadaşlar bu gün akşam üzeri Ankara da ufak bir kaza yaptım. Ön tampon ve panjur biraz hasar gördü. değiştirmem gerekecek. Klima fanını değişmeden kurtarabiliriz diye düşünüyorum. Bu nedenle Ankarada gidebileceğim iyi bir usta ismi (Açık adresiyle birlikte çünkü Ankarada misafirim.) verirseniz...

7. mustafabinnet

L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş...
  8. mustafabinnet

Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?

Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ? Bende de 1. resimdekinden var. Aygazda çekilen son hali dediğiniz çok güzel ben de o tip istiyorum ama Serkan Efe nin eklediği fotğraftaki de çok güzelmiş...
  9. mustafabinnet

yeni bir L200! off road cular buraya...

Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya... Çok güzel görünüyor...Bitmiş halini de görmeli...

10. mustafabinnet

Eğim ölçer çalışmıyor

Ynt: Eğim ölçer çalışmıyor Teşekkürler Tuğrul Bey, bahsettiğiniz yöntemi önceki takılışında denemiştim, çalışmıştı ama bu sefer çalışmadı...

11. mustafabinnet

Eğim ölçer çalışmıyor

Ynt: Eğim ölçer çalışmıyor Çok teşekkürler ilk fırsatta söküp söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım...
  12. mustafabinnet

Eğim ölçer çalışmıyor

Arkadaşlar 2006 L200 4x4 Magnum aracımda bulunan eğim ölçer dondu, çalışmıyor. Oto elektrikçiye götürdüm. elektrik aksamıyla alakası olmadığını söyledi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse memnun olurum. Çok önemli değil gibi görünüyor, ama ben araçta bulunan bir özellik...

13. mustafabinnet

l200 ü araziye hazırlamak

Ynt: l200 ü araziye hazırlamak Önceden 4x2 pickup kullanmış birisi olarak Cihat Bey'e katılıyorum.
  14. mustafabinnet

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar Yanılmıyorsam 2003 ten sonrakiler 16 Jant olarak üretilmişler...2010 larda da galiba 17 Jant olarak ürettiler...
  15. mustafabinnet

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar FEDERAL 265/75R16 10 PR COURAGIA M/T İnternette fiyatı 350 TL cıvarında görünüyor ama siz İstanbul taraflarından daha ucuza temin edebileceğinizi tahmin ediyorum...

16. mustafabinnet

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar Anlatmak çok zor... O duyguyu yaşamak gerek... Yaşayanlar bilir mutlaka... :)
  17. mustafabinnet

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar
  18. mustafabinnet

19. mustafabinnet

20. mustafabinnet

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar Güz mevsimi Kaçkarlarda İşte böyle güzeldir... Hele de Huser Yaylasında... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri