Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant
Israfil bey tesekkur ederim.O zaman ben bir arastirayim istanbuldayim.Bulamazsam yardimlarimizi rica edicem.tesekkurler
Ynt: 31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant
Ben de yandan cok sisecek ve kotu bir goruntu elde edecegim diye dusunuyorum.Peki bildiginiz, daha once bu isi yapan bir tornaci var mi?
52 model kasasi tuzlaya cevrilmis willys cj3a ya takacagim.lastiklerim 31x10.5x15. Bir kac ustada sordum 33 luk lastik takabilirmiyim diye.Aks kirarsin dediler.Zaten ayna mahrutinin uygun oldugunu da dusunmuyorum oranlarini da bilmiyorum.Ben de mevcut lastiklerime jant arayisina girdim.Lastikler...
Ynt: Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen .
Bütçeyle alakalı bir durum değil buradaki.Tüvtürk muayenede sorun çıkaracak, proje isteyecek.Mevzu bu.Kesinlikle disk en iyisi ama muayeneden geçmedikten sonra disk olsa n'olur havalı fren olsa n'olur.Muayene sonrası ilk projem disk fren...
Kesinlikle katılıyorum ama o kadar masraf yaptıktan sonra tüvden geri dönmemek adına sorayım işimi garantiye alayım dedim.Malesef cevap böyle.Daha sağlıklı fren sistemi olsun diye uğraşıyorsun bir de MMO ya git proje yaptır en az 1000 TL...
Az once tuvturk ile gorustum disk fren icin.Kayit olusturup daha sonra teknik servisten aradilar.52 model jipin ozelliklerine bakip ona gore muayene ediyoruz diyor.Eger disk gibi bir degisiklik yapacaksaniz MMO dan proje almaniz lazim...
Peki onleri disk frene cevirsem tuvde sorun cikar mi? Sonradan yapilan bir islem oldugundan proje falan isterler mi?
Tesekkur ederim bilgi icin.Peki disk frene donusum yapsam tuvturkte problem cikarmi sonradan yapilma birsey proje lazim diye.
Ynt: Cj Arka Ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi
Konu eski ama su an disk frene cevirsek tuvturkte sorun olurmu? Sonradan yapilan islem deyip proje falan istenesinler.Dusunuyorum diski sadece onlere.Bilgisi olan varsa paylasabilor mi?
O kadar hazıra alışmış bir millet olduk ki her konuda malesef dediğiniz gibi.Uğraşma , tamir yok yenisi ile değiştirme modası.Bakalım halledeceğiz inşallah fren olayını.
Ismail usta cok tesekkur ederim.Deneyimlerinize sonsuz guvenerek bu hafta sonu ilk isim dediklerinizi yapmak olacak.Dedigim gibi ustalar ya anlamiyor ya fa ugrasmaktan korkuyorlar.Tel.ile gorusup biraz rahatsiz etmek isterim :DTekrar tesekkurler.
52 willys cj5 görüntü revizeli audi dizel motorlu jeepim.Şanzıman küpeleri kopmuştu ve şanzıman traversin üstüne oturmuştu.Viteslerde atma ve arazilere geçmeme vardı.Travers ve takozlar yerine takıldı.Bu sefer de biraz süratli gittiğimde tak tak tak diye ses gelmeye başladı.Şaft diye tahmin...
Ynt: 52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.
Eski sanayiye de baktim yok istemiyolar:)sanirim istanbuldan baska cozumum yok.tenteyi de halledecegim bugun yola cikmadan dediginiz gibi yapmaya calisiyim.soguk girmesin.tesekkur ederim.
Herkese merhaba.Aracım1952 willys cj3a.Kupa sanırım tuzla.Motor Audi 80 dizel.Şanzıman orjinal.3 aydır boya ile uğraştık.Bugün itibariyle boya elektrik işleri bitti.Ama frenler tutmuyor:)Şu an lüleburgazdayım.İstanbul'da oturuyorum.Anlayan birisini bulamadım ya da uğraşmak istemiyorlar.Yarın...