Arama sonuçlarınız

1. bahadırefe

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

5cm ön arka spacer taktım. 5cm de ön arka helezondan yükseltme için kullanılan getlerden... getleri henüz taktırmadım ama spacerları takıp kullandım. Araç daha iyi görünüyor bunu zaten hepimiz biliyoeuz, virajlarda da farkedilir derecede daha güvenli ancak araç akıcılığınnı kaybetti, yokuşaşağı...

2. bahadırefe

Satılık Kiş Lastİğİ Toyo H09 225/75r16

Güncel fiyat 1000₺ düşmüştür! Acil...
  3. bahadırefe

Satılık Kiş Lastİğİ Toyo H09 225/75r16

%80 kondisyonda... Toyo h09 marka.. 225/75R16C 118/116R Patlaksız. Dalamanda yaşadığım için ihtiyaç duymuyorum. Sıfırı 4700₺ Benim fiyatım 2000₺ ve takas tekliflerine açığım. Tarihi sanırım 2012 ama lastik kullanım ömrü 10 seneye çıkartılmıştır, bilginize...

4. bahadırefe

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

selamlar, zaman geçmiş baya ama... ben de yeni katıldım ssangyong camiasına... 2011 4x2 model.. yükseltme yapcam da, elinde hazır kit bulunan var mıdır? ya da yönlendirebilecek olan.. fethiyedeyim.. bahadır uysal
  5. bahadırefe

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Evet zaman gösterdi... daha alalı 8 ay olmuş ama taban mahfoldu :'( dişliler hep parçalandı.(aşınma değil sıyrılıp kopma şeklinde...) Ayrıca ıslak kayada normal botlara oranla çok daha fazla kayıyor. Kısacası ben memnun kalmadım >:(

6. bahadırefe

AYDOS - İzmir Belevi - Keçikalesi Doğa Yürüyüşü (28 Aralık 2008)

Ynt: AYDOS - İzmir Belevi - Keçikalesi Doğa Yürüyüşü (28 Aralık 2008) Evet...Bende yeni farkediyorum. Harika bi gezi olmuş sanırım ileriki zamanda sizin tecrübelerinizden ziyadesiyle faydalanacağız :)

7. bahadırefe

AYDOS - Beşparmak Dağları Bafa Gölü Doğa Yürüyüşü (5 Nisan 2009)

Ynt: AYDOS - Beşparmak Dağları Bafa Gölü Doğa Yürüyüşü (5 Nisan 2009) İkinci resim muntazam. İnsanları çıkarın ordan...(Hoş o zaman anlamı kalmazda :)) Sanki yolun bir yerinden pamuk prensesle yedi cüceler çıkıverecekmiş gibi...
  8. bahadırefe

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Aşağıdaki botu aldım.Şu an için aradığım botu buldum diyebilirim. Gerisini zaman gösterecek...
  9. bahadırefe

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Yorum için teşekkürler.

10. bahadırefe

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bu bot hakkında yorumunuzu alabilirmiyim? Muhtemelen aldıktan sonra yaz kış kullanırım. Çarsak bandından dolayı kafam karıştı.Ve merrell hakkındaki yorumlarda beni olumsuz etkiledi ama...Genede fikrinizi almak istedim...

11. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? :D Taiga hoşgeldin.Bi gün burda görüşeceğimizi tahmin etmiştim :) Ben "efe", kulüpten. Söylediklerine katılıyorum tabiki...Ama bizim bu başlıkta savaşımını verdiğimiz konu tüm sorumluluğun avcının üstüne atılması ve direkt olarak suçlu gösterilmesidir.Tabiri caizse...
  12. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Tartışamanın kalitesini bir anda bukadar aşağı düşürmenizden ve edep sınırlarını zorlanmanızdan anlıyorumki bu konuda sizinle tartışılmaz! Önce kullandığınız kelimelere sonrada saldırdığınız düşünceleri anlama gereği hissederseniz bir gün, ENTELLEKTÜEL kişiliğinizin...

13. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? M 16 konusuna avcı arkadaşlarımın bu kadar takılmasına bir anlam veremiyorum. Görünüm olarak m 16 ya benzeyen bu tüfeğin ismi Safir-t14 tür.Ve tamamen yerli bir üretimdir. Dolayısıyla desteklenmesi için bence bu yeterli arkadaşlar. Üstelik fabrika silah...
  14. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Şunu da söylemeden geçemiyeceğim; doğa acımasızdır! Zayıf olanı eler! Bunun sebebini biliyorsunuz...Yani doğal yaşantımız içerisinde olmuş olsaydık iyi avcılar ve güçlüler yaşayacak kötüleri elenecekti...Tabiki böyle bir doğal dengenin içinden sıyrıldığımız için insan...
  15. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Vay be harika bir tartışma oldu!Harikasınız! Zevk için avlanmakla ilgili konuda daha evvelden yazdığım için tekrarlama gereği hissetmiyorum. Benim bildiğim bir şey varsa o da insan doğasından ne kadar uzaklaşırsa kendi sonunu o denli çabuklaştırır! Bizim içgüdülerimiz...

16. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Hah işte burda birleşiyoruz :D Aminnnn...
  17. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Yazılanları okudunuz ve yorumunuz bu mu?...:) Ayı sever bi arkadaşımız (ismini hatırlamıyorum.hayatını ayıların korunmasına adamış) yapmıştı bu dediğinizi:)) sevgilisiyle beraber cesetlerini toplamakta güçlük çektiler...:) Domuz avına çıkmakta hemen hemen dediğinize...
  18. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Temuçin kardeşim koleksiyonun harika..:) Fotların gerisini de bekliyoruz ;) Ülkemiz ne çektiyse gereksiz demogojilerden ve medeni olma standartlarındaki kararsızlığından çekmiştir. Allah aşkına yumurta üretimini bi inceleyin ya da 40 günde büyütülerek sofranıza konulan...

19. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Fikirlerimize katılmayan arkadaşların düzeyli eleştirileri için çook teşşkür ediyorum.Keşke herkez sizin gibi anlamaya çalışarak eleştirse... Benzetmeniz çok hoştu :) :D Ama tabiki çok ta alakalı bir benzetme diyemeyeceğim... Konyada tekeler için avlak oluşturmadan...
  20. bahadırefe

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Hoşbulduk, Şimdi söyleyeceğimin ordan bakıldığında itici görüneceğinin farkındayım ama; yaptığımız her ne varsa bunların tamamını zevk için yapmıyormuyuz zaten? Başkalarına yardım ediyosun, niye? zevk alıyosun...İbadet ediyosun,niye? çünkü ileride zevk alacağını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Geri