Arama sonuçlarınız

1. T

Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Fiyat : 13.750 Tl ye çekilmiştir.

2. T

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Ayrıca ilan detayını dikkatli okuduysanız Aracın İnşaat şantiyesinde kullanıldığını yazdım. Araç asfalt yüzü görmemiş o yüzden alt takımları bakım istiyor.
  3. T

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Arkadaşlar konuyu farklı yönlere çekmeye çalışmayın ilgilenen arkadaş arasın gelsin baksın işine gelirse alsın gereksiz imalar yapıp durmayın. Ben aracı aldım 30 km gitmeden çekicinin sırtına yüklemek zorunda kaldım. Aracın şarj dinamosu arızayapmış fazla...

4. T

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Evet aracın 4 adet ateşleme bobini değişti tanesi 572 tl Sevisten sorup öğrene bilirsiniz. Ayrıca kalorifer tesisatı komple yapıldı silecek motorları değişti şarj dinamosu değişti. Bunun dışında şuan yapılması gereken masrafları alt takımlar takozlar vs.
  5. T

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Bana söylenen aracın uzun yıllar inşaat şantisesinde kullanıldığı yol yapmadığı şeklinde aracı alalı 3 gün oldu zaten.

6. T

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI masraf edilecek kısımları kupa takozları alt kısımdaki burçlar yürür motor temiz kazası yok. 4 x 4 sorunsuz çalışmakta.

7. T

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Evet aracı şahin otomotivden 12000 TL ye aldım 3000 TL masraf ettim. telefonla ararsanız detaylı bilgi veririm. Şuan 1500 Tl yapılacak işi kaldı ben aracı toplayıp binmek için aldım ama bi çekim yazıldı o yüzden acil satmam gerekiyor.
  8. T

Araç 2000 Model 55000 KM de Orjinal Aracın 1500 tl civarı masrafı vardır. Gelip görünüz araç paşında pazarlık yapılır değerinin çok altında veriyorum. Tüv muayenesi yenidir 2013 yılına kadar muayenesi vardır. Araç inşaat şantiyesinde kullanılmış dışarı çıkmamıştır. Belden aşağısı boyalıdır...
  9. T

5 Bijon Off Road Jant Lastik

Ynt: 5 Bijon Off Road Jant Lastik Fiyatı 350 tl olarak değişmiştir. İletişim için 0534 582 73 91

10. T

Ynt: 5 Bijon Off Road Jant Lastik Fiyatı 450 TL olarak düşürdüm. Komple 450 TL ye vereceğim ilgililere duyrulur. lastikler Gebze / KOCAELİ dedir.

11. T

Ynt: 5 Bijon Off Road Jant Lastik Mrb Aracım Chevrolet Blazer dir. Defendere uyup uymadığı konusunda herhangi bir bilgim yok. 5 bijon kontrol edin uyabilir.
  12. T

Ynt: 5 Bijon Off Road Jant Lastik Uyarı için teşekkürler ilan düzeltildi.

13. T

4 adet tir. 5 Bijon 225 / 75 / 16 MS Offroad için ideal jant lastik orta hallidir. Fiyatı : 600 TL dir. A.Kadir ŞEKER İletişim : 0534 651 66 94
  14. T

Acil Satılık veya Takas 1991 Model Blazer

Ynt: Acil Satılık veya Takas 1991 Model Blazer 0534 651 66 94 den ulaşınız.
  15. T

Ynt: Acil Satılık veya Takas 1991 Model Blazer Fiyatı düşürdüm gezenbilir üyelerine 9500 TL. A.Kadir ŞEKER 0534 651 66 94

16. T

Araç 1991 model 93 trafik çıkışlılır. Diri bir araçtır lpg ruhsata işli muayenesi 2011 in 11 nci ayına kadar yapılmıştır. Güzel temiz bir araçtır. Daha küçük bir arazi aracı alacağım için satmak istiyorum veya daha küçük bir arazi aracı ile takas olur. Fiyat olarak Gezen Bilir üyelerine 11000...
  17. T

Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka Arkadaşlar bu Şapkadan S10 Blazer için 1 adet benimde ihtiyacım var son durum nedir. Herkez aldımı?
  18. T

Amatör Cihazlar

Ynt: Amatör Cihazlar www.amatorbitpazari.com Sitesini ziyaret ediniz amatör olmayan arkadaşlarada açıktır.

19. T

Satılık Yaesu Vx3 E

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 E İşi Bitmiştir.
  20. T

Satılık Mini Frekans Metre

Ynt: Satılık Mini Frekans Metre Adresi Kopyalayarak adres çubuğuna yapıştırırsanız istenile sayfa açılır. Tıkladığınız zaman 409 ana sayfaya yönlendiriyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri