Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Zurich Sigorta'nın Yol Yardımı
Ben genel sigorta ile çalışıyorum .Vitaram kaza yaptığında bana hemen araç tahsis ettiler .5 günde arabamı servisten aldım.Daha önceki vitaramda evin önünde çalışmamıştı hemen çekici gönderip servise bıraktılar.Diğer arabamında aynalarını kırıp komple arabayı...
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
Sivası hiç görmeyen İstanbulda yaşayan bir Sivaslı offroadçı olarak gurur duydum sanki toprağın kokusunu duydum harikasınız gönlüm sizinle inşallah bir gün geleceğim
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Güzel zaten başka bir plaka beklemiyordum heralde son çukura kadar defalarca antreman yapmışsınızdır. ;)
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Çok güzel ve keyifli bir organizasyondu her şey için teşekkürler ;)
Ynt: G Vitara ya Motor Gücü Arttırılırmı?
İnternetten alıntıdır
Chip Tuning Uygulama Tablosu
CHİP TUNING NEDİR?Chip tuning; Motoru, bir beyin yani Elektronik Kontrol
Ünitesi (ECU) tarafından yönetilen tüm araçlar için geçerli olan ,
beygir(HP) ve tork artırım sistemidir...
Ynt: G Vitara ya Motor Gücü Arttırılırmı?
Bende biraz güç eklemek istiyorum.Maslak performans tunıng firması var 8 ile 12 beygir güç arttırımı yakalayabiliriz dedi.Daha önce megane 2 dizel vardı ona denedim ortalam 25 beygir güç kazandım.Çok fark etti rampada girdiğim vitesle çıktım.Yeniden...