Arama sonuçlarınız

1. M

Tekirdağ Uçmakdere'de Tandem Yamaç Paraşütü heyecanı

25-26 Haziran tarihlerinde Tekirdağ Uçmakdere de Tandem Yamaç Paraşütü ile uçmak isteyenler bir gece de kamp yaparak uçuş heyecanını yaşayabilirler. Vedat AYDIN

2. M

İstanbul Pilot Shop Havacılık Hobby Merkezi

Ynt: İstanbul Pilot Shop Havacılık Hobby Merkezi www.istanbulpilotshop.com Zuhuratbaba Cad. No: 18 C Bakırköy 0212 466 55 75 0534 666 03 73
  3. M

İstanbul Pilot Shop Havacılık Hobby Merkezi

İstanbul'da Paramotor eğitimleri ile ilgili İSTANBUL PİLOT SHOP HAVACILIK HOBBY MERKEZİ 0212 466 55 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

4. M

Akrobasi Uçuşları

Ynt: Akrobasi Uçuşları Boş zamanlarımda gidip uçuyorum. Tavsiye ederim. :o
  5. M

UÇMAKDERE kamp alanı ve YAMAÇ PARAŞÜTÜ uçuş fotografları

Dererli dostlar, Gezenbilirde yeni olmama rağmen hemen sizlerle güzel bir aktivite alanını paylaşmak istedim. Tekirdağ Uçmakdere İstanbul (Bakırköy'e) 2 saat uzaklıkta güzel bir doğası olan ve güvenli bir kamp sahası. 625 m yüksekliği olan alanda hafta sonları yoğun yamaç paraşütü faaliyeti ve...

6. M

UÇMAKDERE kamp alanı ve YAMAÇ PARAŞÜTÜ uçuşları

Dererli dostlar, Gezenbilirde yeni olmama rağmen hemen sizlerle güzel bir kamp ve aktivite alanını paylaşmak istedim. Tekirdağ Uçmakdere İstanbul (Bakırköy'e) 2 saat uzaklıkta güzel bir doğası olan ve güvenli bir kamp sahası. 600 m yüksekliği olan alanda hafta sonları yoğun yamaç paraşütü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri