Akrobasi Uçuşları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan breakoutdoor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,348

breakoutdoor

365 gün aktif!
Yer
istanbul
Aktivite 11 ila 15 dakka arasında uçuşu kapsamaktadır. Saatte 350 km hızla gökyüzünde yapılan akrobatik uçuşları içerir.
Havaalanına vardığınızda tanışmanın ardından uçuş ile ilgili size bilgi veriliyor. Bu kısa brifing ardından uçuşunuz gerçekleştiriliyor.

Uçuşlar dünyanın en iyi akrobasi uçaklarından biri olan ve tamamen bu iş için geliştirilen Pitts tabanlı ancak ondan çok daha üstün olan özel yapım bir uçak ile uçuyorsunuz. 400 beygir gücünde ve 500 kg ağırlığındaki bu uçak satte 400km hıza çıkabiliyor.

'Gökyüzü sihirbazı' ile bir uçuş kaçırılmaz bir fırsattır.

Pilot olmanız yada uçuş tecrübenizin olması gerekmemektedir.

Maximum 90kg ve max 190cm boyunda olmak limittir.

Ayrıca kalp, tansiyon, astım, vb gibi hastalıkları olanlara adrenalin seviyesi yüksek olan bu uçuş önerilmiyor.

Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir aktivite.

Bu uçuşu dünyanın birçok ülkesinde Akrobasi uçuşlarına davet edilen ve dünyada oldukça tanınan pilotumuz Ali İsmet Öztürk ile yapacaksınız.

Uçuş sonrasında sizin kokpitte çekilmiş görüntüleriniz DVD olarak ücretsiz sağlanmakta.

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.breakoutdoor.com

15bde7a7624d0185f87b8bc7e238e194_B.jpg

cf2a332fe684d1aa87bda8b187c7f76c_B.jpg

d90eff451ef7c6d0bf1701497a2fadd3_B.jpg

Etiketler

Ynt: Akrobasi Uçuşları

Merhaba,
Verilen web sayfasında yeterli bilgiye ulaşamadım. Bu aktivite her haftasonu düzenleniyor mu? Fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim...

Selamlar bu aktivite ile ilgili bilgiye aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.breakoutdoor.com/act/preview/402/Akrobasi_Ucusu.html?View=Photo

Bizim burada(Hatay) "Bıyık Amca" denen bir adam var. Epey yaşı ama zirai uçakla acayip hareketler yapıyor. Adamın yaşı 6o'ın üzerinde ve tarlaya bile 1000 cc racing motorsikletle gidiyor. Fırsat bulduğum bir haftasonu ziyaretinde gitmeyi planlıyorum :smiley:

Yeni Tarihlere Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.

http://www.breakoutdoor.com/act/preview/2638/Akrobasi_Ucusu.html

Bu Ucak beni taşıyamıyormuş oleeey

Offf iyi oldu kurtuldum yani 120 kilo olmama ilk defa sevindim Yoksam kalkar ucmaya gelirdim. Adrenalinsiz vucuduma adrenalin pompalatırdım. Neme laızm sakin hayata devam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR