Arama sonuçlarınız

1. zgarkin

Kamp Arkadaşlığı Ve Dostluğu

Merhabalar, Doğada gezmeyi ve Kamp atmayı çok severim. Her türlü malzemem kendime ait vardır. Ayrıca belli bir grubumuz yada arkadaş çevremiz vardı. Fakat bizim gruptaki arkadaşlar Pandemi ve orman yasaklarından sonra dağıldılar. Mesela iki hafta sonudur kamp atmak istiyorum fakat bizim ekipten...

2. zgarkin

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

HATA VERİYOR. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. GÖKHAN ARKIN 5332723622
  3. zgarkin

Kamp Yerleri

Merhabalar, Çanakkale üzerinden Ayvacık a giderken Assos tan Ayvacık a kadar bir dünya kamp yapabileceğiniz alan ve yer mevcuttur. Hepsi sahildedir. Yol biraz bozuktur ama son model araçlar bile girer. Benim favorim kadırga koyudur.

4. zgarkin

Kışın Son Kampı, Müflis Deresi

Mekana ait diğer resimler.
  5. zgarkin

Merhabalar, bu mevsimde o noktaya ulaşmak özelikle karavan ile imkansız ve çok riskli diyebilirim. Zaten bu aylarda bu konuma karavanla gitmeniz imkansız. Diğer tataftan havalar uygun oldğunda İstanbul a 1,5 saat uzaklıkta ve karavan ile gidilerek karavan park edilebilir. Mevcut konumda telefon...

6. zgarkin

Merhaba Sevgili Kamp ve Doğa severler, 2018 in son kampını hayırlısı ile gerçekleştirdik. Bu alanı internette Offroad grubu olup çeşitli yerlerde paylaşım yapan bir grup arkadaşın paylaşımında görmüştüm. Kendilerine bölgenin koordinatlarını sormama rağmen sağ olsunlar sessiz kaldılar. Ama indan...

7. zgarkin

Trekking Arkadasi Ariyorum

merhabalar, Çeşitli organizasyonlardan benimde haberim olursa,bende seve seve katılabilirim. Gökhan
  8. zgarkin

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013) Merhaba sevgili Dostlar, Bu etkinliğe katılmayı çok istiyordum. ama maalesef o tarihlerde yurt dışındayım. Acaba bu etkinlikten sonra yakın zamanda bir yenisini organize edecek misiniz? Şimdiden sizlere iyi eğlenceler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri