Kışın Son Kampı, Müflis Deresi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zgarkin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,611

Mekanı Beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 5 100.0%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

zgarkin

Yeni Üye
Yer
İstanbul ( Memleket : Ayvalık )
Merhaba Sevgili Kamp ve Doğa severler, 2018 in son kampını hayırlısı ile gerçekleştirdik. Bu alanı internette Offroad grubu olup çeşitli yerlerde paylaşım yapan bir grup arkadaşın paylaşımında görmüştüm. Kendilerine bölgenin koordinatlarını sormama rağmen sağ olsunlar sessiz kaldılar. Ama indan oğlu işte iyi araştırırsa benim gibi nokta atışı yapabiliyor. Bu güzel yerin sizlere fotoğraflarını paylaşıyorum umarım beğenirsiniz. Lütfen nr şekilde olursa olsun doğayla buluştuğumuzda ateşinizi bile izini bırakmamaya özen gösterin ve imkânınız varsa her gittiğiniz yere en az bir fidan ekin ben öyle yapmaya başladım. Sevgiler saygılar.
IMG-20181011-WA0048.jpg
IMG-20181011-WA0053.jpg
IMG-20181010-WA0072.jpg
IMG-20181011-WA0045.jpg
IMG-20181010-WA0065.jpg

Etiketler
mekan çok güzelmiş.
karavan parkı için uygun alanlar varmı ?
doğa ile ilgili diğer düşüncelerine katılıyorum.
inşallah siz koordinatları paylaşırsınız.

Merhabalar, bu mevsimde o noktaya ulaşmak özelikle karavan ile imkansız ve çok riskli diyebilirim. Zaten bu aylarda bu konuma karavanla gitmeniz imkansız. Diğer tataftan havalar uygun oldğunda İstanbul a 1,5 saat uzaklıkta ve karavan ile gidilerek karavan park edilebilir. Mevcut konumda telefon kesinlikle çekmiyor. Konuma ait bilgilendirmeyi her zaman seve seve yapabilirim. Konumu google haritalara işaretledim. Koordinatları özel mesaj atarsanız seve seve belirttiğim gibi siz doğa dostları ile paylaşabilirim. Bu konum için en mükemmel zaman ve gitmişken o güzelim gölete de girmek için Ağustos ayını seçmelisiniz diyebilirim. Ağustos ta akşam 5 / 6 derece, bizim gittiğimizde işe eksilerde bir işi vardı.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Yukarıdan çekilen göl manzarası ile gönlümü, ateş üstü sucukla da midemi derinden etkilediniz.:smiley:

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR