Arama sonuçlarınız

1. fozturk13

Karadaeniz Turu için hazırlık aşamasında

Karadaeniz Turu için hazırlık aşamasında

2. fozturk13

2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım.

Pokut Sal ve Hazindak'ı görmeden gelmeyin. Çamlıhemşin'in en güzel yaylaları.
  3. fozturk13

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Karavanınız benim de epeydir hayalini kurduğum bir karavan. Nasip olursa emekli olunca ilk yapacağım şey böyle bir karavan alıp Türkiye turuna çıkmak olacak. Yaptığınız gezilere de baktım. Gerçekten çok keyif aldım. Bir şey sormak istiyorum...

4. fozturk13

Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi

Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi Çok güzel bir gezi olmuş. Bisiklet ile yaptığım turlardan sonra Motora terfi edip o zevkide yaşamanın zamanı geldi sanırım. Paylaşım için teşekkürler.
  5. fozturk13

Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

6. fozturk13

Ankara-Bolu-Bilecik Turu (21-26 Temmuz 2012)

Bu yıl geçen sene yaptığım Kaçkar dağları ve yaylaları turunun ikinci etabını gerçekleştirmeyi düşünüyordum. Ancak hanımın bir sağlık problemi ortaya çıkınca bu planı bir süre erteleyip biraz daha kısa başka bir tur rotası planlamaya başladım. Rota şöyle; ANKARA ; Beypazarı (inözü Vadisi) BOLU...

7. fozturk13

0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç)

Ynt: 0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç) Bu konuyu bende araştırdım. Çin malı olmayan Suzuki VL 250 Fakat fiyat performans açısından Regal Raptor veya Hyosung GV 250 modelleri de bence yabana atılır cinsten değil. Modellerin dikkat çeken özellikleri ; Hyosung GV 250 ;En...
  8. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Yusuf bey Kaçkarlar 2.etap için önümüzdeki sene sizi bilgilendireceğim. Müsait olursanız katılmanız beni memnun eder.
  9. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Yanımda google map ta oluşturduğum rota ve bir pusula haricinde elektronik ekipman kullanmadım. İzlediğim rota için gerek de yok zaten.Oralara ilk defa gitmeme rağmen yer bulma konusunda hiç zorlanmadım. Ama bu herkez için geçerli...

10. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Neden tek başına? Bunun cevabı mecburiyetten. Geçen sene bisikletimle gene tek başına Ankara'dan Bolu-Yedigöller-Bartın rotasıyla 5 günlük bir gezi gerçekleştirmiştim. Bir-iki ay öncesinden yapacağım tura katılmak isteyen arkadaşları davet...

11. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) DÖNÜŞ; Sabah olunca fotoğrafları çekip. kampı topladım.06.10 da sal yaylasından Şenyuva köyüne doğru yürümeye başladım. 2.30 dk sonra 11km aşağıda bulunan "Davor Mahallesi" çeşmesine geldim. Gezi boyunca beden olarak belki çok yorulmuş...
  12. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) 8.Gün SAL YAYLASI Rakım:2070 Sal ile Pokut arası yürüyerek 20 dk.mesafededir. Sal'daki evlerin tamamı ahşaptır. Her iki yaylada sırt üstünde kurulu olduğu ve yanı başında herhangi bir ırmak veya dere olmaması nedeniyle su sıkıntısı...

13. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Pokut YaylasıRakım: 2080 m Yaylanın güney yamacına kurulmuş yayla evleri, zaman zaman Meğo ve Ayder Vadisi’ne biriken yerdumanı sayesinde muhteşem manzaraların oluşmasını sağlıyor. Tura çıkmama sebep olan bu yayla da ve hemen yanıbaşında...
  14. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Devam ediyorum.Son bölüme geldik. 7.Gün(Hazindak ve Pokut Yaylaları);Geceyi Amlakit'te Ufuk Pansiyonda geçirdikten sonra hazırlanıp Saat: 9.00 gibi patika yoldan Hazindak' a doğru çıkmaya başladım. Bu patika yoldan yürümek çok...
  15. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Ardeşen'den Ayder yaylasına yol asfalt. Turist otobüsleri bie Ayder'e kadar gelebiliyorlar. Ayder'den sonra stabilize yol başlıyor. Ayder'den 6km yukarıda "Galler düzü" ne kadar otomobille bile gidilebilir.Ancak Galler düzünden sonra Yukarı...

16. fozturk13

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Yorum için teşekkürler.Bu makaleyi önce bisiklet ile ilgili başka bir sitede yayınlamıştım. İki hafta içinde konuyu görüntüleyen sayısı 2000'i geçmişti. Bu sitede ilgi biraz az gibi ama olsun ileride daha da popüler olacağını ümit ediyorum...
  17. fozturk13

Rotam: Bu turda sadece Çamlıhemşin'e bağlı sekiz yayla gezdim. Ancak bisikletimle sadece iAyder ve Yukarı Kavrun yaylalarına kadar gidebildim çünkü yol bitti. O nedenle diğer yaylaları yaya olarak ulaşmak zorunda kaldım.Yani biraz bisiklet biraz da treking yapmış oldum. Aşağıda gördüğünüz rota...
  18. fozturk13

Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım

Ynt: Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım Fiyat performans oranı iyi bir bisiklet.

19. fozturk13

Ankara-Bolu-Yedigöller-Bartın(Amasra) Turu (1.ve2.Günler)

Ynt: Ankara-Bolu-Yedigöller-Bartın(Amasra) Turu (1.ve2.Günler) Teşekkürler. Bu ay nasip olursa Kaçkar dağları ve yaylalarına yine bisikletimle bir hafta sürecek bir tur yapmayı planlıyorum.
  20. fozturk13

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? Bu sene kaçkar dağlarına gitmeyi planlıyorum.Bana da Rize, Artvin bölgelerinin haritalarını gönderebilirseniz çok makbule geçecek. fozturk13@gmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri