Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır gezenbilir ailesi içinde olmama rağmen, bisiklet başlığı ile yeni tanışıyorum.genel anlamda doğa sporları ile günü birlik doğa yürüyüşleri ile ilgileniyorum ve forumdada bir çok defa arkadaşlarla yürüyüşlerimiz oldu, son zamanlarda bisiklete merak sardım ve bir kaç zamandır forumlardan gerekli bilgileri okumakla geçirdim.Bugün fırsatını bularak bisikletleri yakından görme şansını elde ettim ve son aşamada kararsızlık içerisindeyim.öncelikle amacım hafta sonları günü birlik yürüyüş yaptığımız parkurlarda ki mevcut yayla yollarında (Toprak araç yolu) (Kızılcahamam,Gerede, Akyarma vb.bölgelerde) bisiklet kullanmak istiyorum.mekanik olarak bisikletleri incelediğimde, şehir tur bisikletlerinin 28 jant ve on dişli sayısının çok olması ile performansının daha iyi olduğunu, dağ bisikletlerinde ise daha sağlam oldukları fakat teker çapı ve on dişlinin küçük olması nedeni ile daha çok performans sergileyeceği düşüncesine kapıldım.Bahse konu parkurlarda Şehir Tur bisikletlerini kullanabilirmiyim.Kullanan arkadaşlarımız varsa , fikirlerini yazar ve hatta resimle desteklerlerse sevinirim.
Teşekkürler.
Teşekkürler.