Arama sonuçlarınız

1. mesut4

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım Ben, bizdeki malum site benzeri sitelerde satış yapan yabancılardan, Western Union ile para peşin alış veriş yapıyorum. Şu ana kadar karşıma ard niyetli bir yabancı çıkmadı ama, ileride belli olmaz. Mesajım...

2. mesut4

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

iyide, @evedilaz haklı! Niva isminin tüm haklarını chevrolet satın aldı. Chevrolet niva adında da bir araç var. Resimlerini eklemeye çalışayım... Saygılar.
  3. mesut4

KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY)

Ynt: KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY) Tüvden nasıl geçiyor acaba? Yasal mevzuat bu şekilde karma araç yapmaya izin veriyor mu? Bir kaç arabadan bir kompozisyon yapmak mümkün olabilir mi? Saygılar.

4. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster?
  5. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Vay bee... Ümit Bey, hayırlı olsun sonunda aracınıza kavuştunuz! Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Aracınızı daha almadan bu kadar bilgi bombardımına tutmuştunuz, şimdi de her halde, kullanım detayları ile ilgili bir çok bilgi verirsiniz. Bizler de keyifle sizi...

6. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? İkinci el alırken tabiiki güvenilir kişilerin, bilinen araçları... Aksi taktirde, tamircilerle ahbap olmak var. Bilinen araçları piyasasından bir miktar fazlaya alıp güvele kullanmak en iyisi. tavsiye ederim. ;) Hanıma Auris, kendime de Megan III HB almıştım, sıfır...

7. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sayın 'nacar08' "yeni" aracınız hayırlı olsun. SÜPER bi seçim! ;) Gaz yoksa, bi de gaz taktırırsınız, kalan 25 bin tl ile de benzinin iki katı gezersiniz... Bende mi böyle bir araç alsam... ::) Düşün, düşün, düşün... Yeter deyip... ??? Tekrar hayırlı olsun...
  8. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ömer bey, kum olmasın?... :D ;D
  9. mesut4

Arazi Aracı Dediğin Böyle Olmalı

Ynt: Arazi Aracı Dediğin Böyle Olmalı Bilim-Kurgu flimlerindeki robot canavarların ilk örnekleri gibi...

10. mesut4

Yurt Dışından Araç Getirme Prosedürü Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Araç Getirme Prosedürü Hakkında İzninizle, ben de konuya dahil olup bir soru sorabilir miyim? Bu canım memlekette, araç sahibi olmak ödediğimiz fahiş vergiler yüzünden resmen, bir cezalandırma sistemi gibi! Dolayısıyla insan soyulmaktan kurtulmak, en azından insaflı...

11. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Aynen öyle 2 Qaşkayi izmir yolunda sırt sırta vermiş gidiyordu ben yanlarından hızlıca geçince, sanırım biraz gaza geldiler biride bayan hea :) diğeride aile babası çocugu filan vardı, manisa yolunda gelirken 130 ile girdiğim virajlardan tırstığım için yavaşladığımda...
  12. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sayın XVET size katılıyorum; bu aracın full' ü benim paramla da 30 binden fazla etmez, (zaten şu sıralar o bütçeye 2. el G.vitara bakıyorum) ama 2-3 yıl sonra 2. elinin fiyatı 30 binin altına indiğinde, temiz bi tane bulup, içini-dışını değiştirmeyi düşünmüyor...

13. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? M sınıfı (binek araç) mı, G sınıfı (arazi aracı) mı? ??? Belki de karma tescillenir (M1G gibi) İlgili mevzat; (dusterin ölçüleri neler di?) 4. Arazi tipi araçlar (G sembollü) 4.1. N1 sınıfı araçlardan azami kütlesi 2 tonu aşmayanlar ve M1 sınıfındaki motorlu...
  14. mesut4

Yeni Motor Yaptırmanın Artıları ve Eksileri Hakkında

Ynt: Yeni Motor Yaptırmanın Artıları ve Eksileri Hakkında Benim de buna benzer bir derdim var. ;D İlgilenirseniz; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60891.0
  15. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ümit Bey henüz aksesuar olayına girmemiş. Bu da benden olsun... ;) Görüntü kalitesi biraz düşük, orjinaline Romanya Dacia sitesinden ulaşabilirsiniz. Romen parasına göre fiyatlar da yazıyor, servisteki fiyatlar pahalı ise; bir tanıdık vasıtasıyla getirtebilir. ;D...

16. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Serkan Bey, hayırlı olsun aracınızı güle güle kullanın. Aracınızı arazide zorladıkça edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşacağınızı umuyorum. Fotoğraf ve video ile de destekleyebilirseniz çok güzel olur. Benim, size sormak istediğim bir sorum var...
  17. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? " durum boyle olunca da, oyle bir arac lazim ki, sehirde kullanilacak, az yakacak, vergisi dusuk olacak, gerektiginde dag yolu koyyolu demeden girip cikabilecek bir arac isteniyor. - yoksa kimse demiyor ki Duster dunyanin el kaliteli, en saglam araci, arazide ustune...
  18. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Daha önce belirttiğim gibi; ben, MPV tarzı bir araç bakıyordum. Hele; G. Scenic, Pegueot 5008 ve VW Touran gibi modeller 7 koltuklu olmaları sebebiyle daha cazip geliyor. ( Bu yıl Şehir dışında bir iş almıştım, 6. / 7. kişi için ilave 2. bir araçla gidip gelmek...

19. mesut4

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Evet, 2012 yılı için 7 koltuklu bir versiyonunun çıkabileceği konuşuluyor. Hatta bir romen sitesinde, üzerinde çalışma yapılan bir modele ait resimleri de gördüm. Fotomontaj yada photoshop da değil, gerçekten ciddi ciddi üzerinde çalışılan bir proje izlenimini...
  20. mesut4

2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010) Kısmet!

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri