Arama sonuçlarınız

1. U

freelander abs lambası

Ynt: freelander abs lambası Kusura bakmayın bir hayli zaman olmuş ama , İlginiz Ve Alakanız İçin Çok teşekkür ederim. Aracımın sorununu Hallettik. Sorun çorumdaki ustanın dediği gibi çıktı Araç 3 Diş sente atlamış.Trigeri değiştirmek için sökülünce çıktı meydana.Aracın çekişi harika oldu 2 ye...

2. U

Gezenbilir Tokat Grubu

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu Ad - Soyad: Hakan KARA Doğum Tarihi : 21.05.1976 Memleket: KIRIKKALE - 2001 yılından beri ve halen tokatta yaşıyor buradan evliyim.dolayısı ile tokatlı olduk :) Semt:MERKEZ İlgi Alanı: Bilgisayar sektorundeyim. dolayısı ile elektronik - teknoloji içeren herşey...
  3. U

freelander abs lambası

Ynt: freelander abs lambası bu arada burda arkadaşım olan motorcu bir ustada getir hem trigeri değişelim sonucta 2. el arac ne olur ne olmaz hemde sökmüşken senteye bakalım diyor ne dersiniz değiştireyimmi.daha önce kaç kmde geğişmiş bilemiyorum.kayışa bilyacı arkadasım 50tl diyor ama gergi...

4. U

freelander abs lambası

S.a Tokattan saygılar sevgiler tüm gezenbilir kardeşlerime. 2 hafta kadar önce bir freelanderde ben aldım.2001 mod. 1.8 k benzinli henüz lpg yok. Yalnız bazı sorunlar ve sorularım var.Şimdiden sabır gosterip cavap yazacak kardeşlerime ağabeylerime sonsuz teşekkurler. 1-aracım 1-2 metre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri