Arama sonuçlarınız

1. keremakar

yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım

Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım abı cok saol tahmını pazartesı jantlar elıme gecer gecınce bakar sana haber verırım...

2. keremakar

Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım işte mahrumiyette olmanın sıkıntısı bunlar ben bayburttayım lastıkcıye buna jant alacagım ozellıklerı ne dıyorum lastıkcıye adam bes bıjon olur dıyor.. 5*120 olurmu dıyorum.... adam 120 bıjon aralıgını bıjon aralıgının...
  3. keremakar

Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım benım aracıma 5 bıjon 120 lık 15 ınc jant olmaz mı?

4. keremakar

Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım rakam son mu?
  5. keremakar

Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım evet araç ordudaydı ama artık bayburtta :))

6. keremakar

Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım gördöğünüz gibi lastik ve jantları çok kötü...

7. keremakar

iki gün önce cj6 aldım ama lastik ve jantları çok kötü ben tabi bulabilirsem yardımlarınızla... bunlar askeriyede kullanılırken takılı olan kara jant dediğimiz orjinal jantlarından arıyorum yardımlarınızı bekliyorum...
  8. keremakar

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum merhaba dun bır cj aldım sıze danısacagım sehır ıcı bınmeye lastık ve jant olarak ne tavsıye edersınız? ayrıca bana ıkıncı el jant ve lastık bulacagım bır yer onerıyormusunuz?
  9. keremakar

cj5 & cj7

dıger resımlerı ewet beklıyorum yorumları

10. keremakar

cj5 & cj7

merhaba bugun bır cj 5 aldım ve sıtenıze uye oldum ewet sımdı yukledıgım aracla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri