Cj5 almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engintdk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,876
Ynt: Cj5 almak istiyorum

buda direksiyon hidro vinc . ön tanpn ve sanzıman yeniden adapte edildi ve yeniden boya edilicek hali

ben.jpg

Etiketler

merhaba dun bır cj aldım sıze danısacagım sehır ıcı bınmeye lastık ve jant olarak ne tavsıye edersınız?
ayrıca bana ıkıncı el jant ve lastık bulacagım bır yer onerıyormusunuz?

keremakar' Alıntı:
merhaba dun bır cj aldım sıze danısacagım sehır ıcı bınmeye lastık ve jant olarak ne tavsıye edersınız?
ayrıca bana ıkıncı el jant ve lastık bulacagım bır yer onerıyormusunuz?

ilan panosu aksesuar ve yedek parça bölümü

arkadas elimizden geleni yaparız yardımcı olmak icin ama önce aracın bi resmini görsek ozaman daha iyi fikirler verebiliriz resmini bi yüklersen .

kuzne' Alıntı:
arkadas elimizden geleni yaparız yardımcı olmak icin ama önce aracın bi resmini görsek ozaman daha iyi fikirler verebiliriz resmini bi yüklersen .

doğrudur resmini görsek daha iyi olur

;) merhaba ben cj almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz genellikle sehir icinde kullanacagim birtane buldum 4500 tl fiyati ama pilakasi yok bu araclari muayeneden gecire bilmek icin asagi yukari nekadar masraf olur ve istanbulda iyi durust bir servis tavsiye ede bilirmisiniz arac dort vites aracin geri vitesi sol onde sofore dogru arac resimdeki aractir

26463536tx0.jpg

ozgurisler' Alıntı:
;) merhaba ben cj almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz genellikle sehir icinde kullanacagim birtane buldum 4500 tl fiyati ama pilakasi yok bu araclari muayeneden gecire bilmek icin asagi yukari nekadar masraf olur ve istanbulda iyi durust bir servis tavsiye ede bilirmisiniz arac dort vites aracin geri vitesi sol onde sofore dogru arac resimdeki aractir
üzerinde ne motoru var bu aracın

bence orjinalden şaşmayın.cj ye binen dizel motor düşünmemeli.binek arabada da olduğu gibi dizel motor arızalandığında her zaman size daha büyük maddı külfet getirecektir.orjinal motora lpg uygulayıp çekinmeden kullanabilirsiniz.yedek parça sorununuz da olmaz ,kafanızı fazla karıştırmadan cj6 yı alın bence.hem modeli yüksek,hem 4 vites hem de rahattır.ofroad tarışlarına girmeyecekseniz cj5 kadar sizi hem arazide hemde cj5 ten çok fazla asvaltta tatmin edecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR