Arama sonuçlarınız

1. sozsarikaya

98 grant vitara radyatör

Ynt: 98 grant vitara radyatör Dostlar radyatörümü değiştirdim.Ne yaptım ise sızıntıyı durduramadım.Bende ANKARA dan radyatör getirttim.Eskişehirde servisten sordum 1200 tl gibi bir fiyat verdi bende 315 tl ye ankaradan aldım. Hava alma musluğunu bulamadım biraz zorlandım hava alırken ama...

2. sozsarikaya

98 grant vitara radyatör

98 Grant vitara radyatör üst plastiği çatladı.Neden oldu anlayamadım ama su kaçırıyor.Tamir olurmu yoksa çıkma veya orjinali çok pahalı muadil ne takabiliriz. yardımlarınız için teşekkürler.
  3. sozsarikaya

1998 Model Suzuki Vitara'nın LPG'de Gaz Yakmaması

Arkadaşlar merhaba araba gazda giderken gaz yemiyor bazen ayağımı gazdan çekiyor tekrar veriyorum düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar yapıyor.Stafanelli gaz var lpg ustasına gittim bilgisayara bağladı arabanın benzindede enjektör basınçlarının dengesiz olduğunu hava emiş sensöründe problem...

4. sozsarikaya

98 Suzuki Grand Vitara LPG Sorunu?

Arkadaşlar merhaba ben ağustos ayında aldım arabayı araba gazda giderken gaz yemiyor bazen ayağımı gazdan çekiyor tekrar veriyorum düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar yapıyor.Stafanelli gaz var lpg ustasına gittim bilgisayara bağladı arabanın benzindede enjektör basınçlarının dengesiz...
  5. sozsarikaya

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Arkadaşım araban hayırlı olsun.Bende de 2.0 grant vitara var 98 model.Keyifli araçlar.Hergeçen gün birazdaha bağlanıyorsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri